Hamilelik
Merveyldrm hapla mı korunuyodunuz ? Bende hapla korunurken tam tersi regl düzelmişti
- Düzenlendi
Merveyldrm hamilelik olmaması 1 yıla kadar normal ama adetin bu kadar gecikmesi pek normal değil 😕
Merveyldrm bi jenekologla görüşmenizi tavsiye ederim o kadar adet olmamanız normal değil
Düşükten kaç gün sonra hamile olunur
Ve adetten hemen sonra girilen ilişkide hemen hamile kalınır mi yumurtlama gününde girilen ilişkide hamile olma şansı kactir
Seraymesut35 bildiğim kadarını anlatayım... 7 temmuzda hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra düşük yaptım halen hamile kalamadım. Yumurtlama olmadan hamilelik daha zordur yani adete 3-4 gün kala ve adetten 3-4 gün sonrası hamile olma ihtimali daha düşüktür. Yumurtlama zamanı hamilelik yüzde 90 eğer hamile kalmanıza herhangi bi engel yoksa
oznural yok troitler var ama iyiler suan demek iatedigim o yumurtlama doneminde kalinabilir mi
Seraymesut35 kalınabilir ama yine de yüzde yüz değil
Mela 3 aylık oğlum var daha yeni iliskiye girmeye başladık eşimle,ancak zaman bulabildik 🙈😁ilk girdiğimizde uyarmıştım hapları hep unutuyorum içime gelme die🙊bugun yaparken uyarma gereği duymadım aklında kalmıştır die😓amaaaa kalmamış 🙈dedim 3. Çocuğu fırına verdin ne yaptın 😂haplarımı cok düzenli içemiyordum unutuyordum inşh bişi olmaz diyorm 🙈gelirse yapacak bişi yok,kızım 12 yaşında oğlum 3.5 aylık ,acaba olursa kaç gün içinde belli olur yaaa
Gamze88 ben hamileymişim adetim gecikti 2 gün anladım zaten hemen test yaptım pozitif çıktı kan verdim kanda da çıktı 5 haftalık dedi doktor hastaneye gittim keseyi gördük haftaya bebeği görmeye gelebilirsiniz dedi 2 gün sonra kanamam oldu acile gittim düşük yapıyosun dedi doktor. O düşükten sonra da bebek isteğim yokken birden arttı ama bu sefer de hamile kalamıyorum 😒
Bende aynı durumdan muzdaribim🤦🏻♀️Geri çekilme bi korunma yöntemi değil bayanlar aynı hatayı bende yaptım.Kızım 26 aylık antidepresan kullanıyorum şuanda ve reglim 4 güm gecikti🤦🏻♀️