NoName anladım o zaman biraz daha beklemeliyim. Teşekkür ederim bilgi için canım

Mela ella iç hamile kalmazsin

• Mela bunu yanıtladı.

Esa eşim içmemi istemiyor bende olmasın demiyorum ama korkuyorum 2 çocukla başa çıkarmıyım diye bide sezaryen olunca endişeliyiim

2 ay sonra

Naime evet hamileydim düşük yaptım

Merveyldrm hapla mı korunuyodunuz ? Bende hapla korunurken tam tersi regl düzelmişti

Merveyldrm hamilelik olmaması 1 yıla kadar normal ama adetin bu kadar gecikmesi pek normal değil 😕

11 gün sonra

Merveyldrm bi jenekologla görüşmenizi tavsiye ederim o kadar adet olmamanız normal değil

7 gün sonra

Düşükten kaç gün sonra hamile olunur
    Ve adetten hemen sonra girilen ilişkide hemen hamile kalınır mi yumurtlama gününde girilen ilişkide hamile olma şansı kactir

• Mela bunu yanıtladı.

Seraymesut35 bildiğim kadarını anlatayım... 7 temmuzda hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra düşük yaptım halen hamile kalamadım. Yumurtlama olmadan hamilelik daha zordur yani adete 3-4 gün kala ve adetten 3-4 gün sonrası hamile olma ihtimali daha düşüktür. Yumurtlama zamanı hamilelik yüzde 90 eğer hamile kalmanıza herhangi bi engel yoksa

oznural yok troitler var ama iyiler suan demek iatedigim o yumurtlama doneminde kalinabilir mi

• Mela bunu yanıtladı.

Mela 3 aylık oğlum var daha yeni iliskiye girmeye başladık eşimle,ancak zaman bulabildik 🙈😁ilk girdiğimizde uyarmıştım hapları hep unutuyorum içime gelme die🙊bugun yaparken uyarma gereği duymadım aklında kalmıştır die😓amaaaa kalmamış 🙈dedim 3. Çocuğu fırına verdin ne yaptın 😂haplarımı cok düzenli içemiyordum unutuyordum inşh bişi olmaz diyorm 🙈gelirse yapacak bişi yok,kızım 12 yaşında oğlum 3.5 aylık ,acaba olursa kaç gün içinde belli olur yaaa

• Mela bunu yanıtladı.

Gamze88 ben hamileymişim adetim gecikti 2 gün anladım zaten hemen test yaptım pozitif çıktı kan verdim kanda da çıktı 5 haftalık dedi doktor hastaneye gittim keseyi gördük haftaya bebeği görmeye gelebilirsiniz dedi 2 gün sonra kanamam oldu acile gittim düşük yapıyosun dedi doktor. O düşükten sonra da bebek isteğim yokken birden arttı ama bu sefer de hamile kalamıyorum 😒

Mela canim inweAllAh olursun.birinci oxuyanda sandimki,hamilesin sonrasi pis oldum.Heyacan yapma olur inweAllAh burda herkesin derdi ayni canim yaaa

• Mela bunu yanıtladı.

Mela ben iki kez hamile oldum.cok kotu bir wey AllAh sabr versin

Natevan evet çok zormuş. Bebek istemiyodum kızım küçük diye ama hamile kalıp üstüne düşük yapınca insanın daha çok canı yanıyor

Bende aynı durumdan muzdaribim🤦🏻‍♀️Geri çekilme bi korunma yöntemi değil bayanlar aynı hatayı bende yaptım.Kızım 26 aylık antidepresan kullanıyorum şuanda ve reglim 4 güm gecikti🤦🏻‍♀️