Menekseyapragi en son 27 ekimdi son adet tarihim bakalım kan sonuçları nasıl çıkacak
Test bu şekilde kan test verdim
Menekseyapragi normalde kaç haftadan sonra görünür
Bebekkokulu daha yenidir acilden girip bir kaç şikayet daha ekleseydiniz bu arada bi beta hcg bakalım deseydiniz 1-2 saate çıkardı
Bebekkokulu hayırlı olsun inşAllah sağlıklı bir gebeliktir 🤗🤲🏻 Benim bu kadar bile belli değildi ikinci çizgim 5 aylık olduk çok şükür 🤲🏻🌺
buralardayenibusely kan testi aldılar cuma çıkacak dediler bakalım hayırlısı işte 🥰
Slovem08 gerçekten mi bende de silik çıkıyor bu şekilde kan verdim Cuma’ya çıkar dediler bakalım
Bebekkokulu gerçekten eşim falan hatta bana umutlanma ben göremiyorum gibi şeyler dedi ama sonuç 5 aylık olan tonton bir oğluş Rabbim şimdiden kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🌺
Bebekkokulu Benimde 5 yıl önce öyleydi. Şimdi kızım 4 buçuk yaşında. Ultrason da gözükmedi. Alttan muayene ile 4 haftalık olduğunu öğrendik. Hayırlı olsun daha çok yeni 😍
Bebekkokulu 2 saate çıkıyo bu testler bence hiç beklemeden başka bi yere gidin, hayırlı olsun şimdiden😊
Bebekkokulu benimkide öyleydi bebişim 28 günlük oldu bileee😍😍
Bebekkokulu Beta HCG değeri ultrasonda görülecek kadar yüksek değildir. Zaten silik çıktığına göre hamilelik daha çok yeni. 1500 üzeri ultrasonda görülür. Hayırlı olsun. 🌺
Bebekkokulu Gözünüz aydın bebiiş çok küçük ama oralarda bi yerde 🥰❤️
Marbled şuan e nabızdan baktım zaman nasıl anlayabilirim çıkıp çıkmadığını olup olmadığını
Bebekkokulu E-nabız’da sonuç çıkınca görünür zaten.
Bebekkokulu küçük oldugu icin görünmeyebilir ama gebelik var yeni.
Bebekkokulu 2 3 saate cikar. E nabizdan bakabilirsiniz
Bebekkokulu e nabizdan tahlillerim kısmına girin saat tarih yazar zaten tıklayın sonuç cikar
Bal_kizin_annesi değer yazan yerde kaç üzeri olunca hamile oluyor
Bebekkokulu 5 haftalıkken falan gözükmüştü benim kese
- Düzenlendi
Bebekkokulu benim de böyleydi 3.5 haftalık hamileydim. Ultrasonda gözükmez çünkü çook yeni test bile silik. Hayırlı olsun