Doktora gittim ult göremediğini söyledi kan testi verdm Cuma’ya çıkarmış tekrardan eve gelip test yaptım bu şekilde [upl-image-preview url=//i.imgur.com/pYSgfhm.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/babfPrN.jpeg]

Benimde böyleydi şuan 2 yaşında oğlum var ☺️

Bebekkokulu hayırlı olsun inşAllah sağlıklı bir gebeliktir 🤗🤲🏻 Benim bu kadar bile belli değildi ikinci çizgim 5 aylık olduk çok şükür 🤲🏻🌺

Slovem08 gerçekten mi bende de silik çıkıyor bu şekilde kan verdim Cuma’ya çıkar dediler bakalım

Bebekkokulu gerçekten eşim falan hatta bana umutlanma ben göremiyorum gibi şeyler dedi ama sonuç 5 aylık olan tonton bir oğluş Rabbim şimdiden kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🌺

Bebekkokulu Benimde 5 yıl önce öyleydi. Şimdi kızım 4 buçuk yaşında. Ultrason da gözükmedi. Alttan muayene ile 4 haftalık olduğunu öğrendik. Hayırlı olsun daha çok yeni 😍

Bebekkokulu 2 saate çıkıyo bu testler bence hiç beklemeden başka bi yere gidin, hayırlı olsun şimdiden😊

Bebekkokulu Beta HCG değeri ultrasonda görülecek kadar yüksek değildir. Zaten silik çıktığına göre hamilelik daha çok yeni. 1500 üzeri ultrasonda görülür. Hayırlı olsun. 🌺

Bebekkokulu Gözünüz aydın bebiiş çok küçük ama oralarda bi yerde 🥰❤️