Beyhanopurolu benim bir gün geçti ama adet olacak gibiyim diye tekrar test yapmadım
Çatlatma iğnesi
Bakalım hayırlısı olsun bir kaç gün bekleyeceğim
DenizMehmetSnmez yasana ya merak ettim.Peki belirtin falan varmiydi
Beyhanopurolu canım üç gün önce en son yaptım çok silikti vardı çizgi ama bilmiyorum ilaçlardan dolayı mı aslında adrt olacak gibiyim her an öyle işte dedim iki gün daha bekleyeceğim inşallah olumlu olur sonuç
Biraz artk olumsuz görmek istemiyorum ondan galiba
Allahım herkese hayırlısını nasip etsin bize de inşallah ama çok yıprattı bu süreç beni 😔
DenizMehmetSnmez inan oyle beklemek insani daha cok stres yapiyor bende yoruldum inan ama elden ne gelir
Beyhanopurolu Dogru diyosun canım Rabbim bizleri daha fazla bekletmesin inşallah senin kaç yıl oldu 🙏
DenizMehmetSnmez 4 sene oldu
Beyhanopurolu benim de 3 canim hayirlisi olsun insallah Allah kerim 🙏
DenizMehmetSnmez bende 14 gun agridi arar ara geldi ama geldigindede yerimden kipirdatmiyordu keske o cektigim agri iyi sonuclansaydi malesef gebeligim olmadi
Gamzeegal kimi belirti yasiyor hamile kimi yasamiyor hamile yada tam tersi oluyor ya bu cidden sabir gerektiren bir yol bendede hiiiiicccc belirti yok goguslerim normalde adete yakin daha cok agrirdi simdi o bile yok iste kramp tarzi kasiklarda batmalar 2 gun oncede bel agrim oldu binlar ilacin yan etkiside olabilir ben artik hic bir belirtiye inanmiyorum adetten kesildigin an hamilesindir bu kadar yoksa her turlu belirtiyi yasadim ben yani artik yoruldummm
- Düzenlendi
Beyhanopurolu kesinlikle canim bu ilaclar hep yan etki yapiyor yani belirtiye bakılırsa anlamak çok zor teste bile yanılıyoruz iki defa pozitif çıktı ama hep ilacın etkisi yani ilaç ağır olduğu için her türlü etkiyi yaşıyoruz maalesef
DenizMehmetSnmez senin gunun ne zaman ben 10. Gunundeyim.
Beyhanopurolu ben 14. Günündeyim canm yarın tekrar yapacağım doktorum 12. Gün yap dedi ben en son 10. Gün yaptım pozitif çıktı ama ilaç etkisinden olabilir çünkü çok silikti daha önce yaptığım daha belirgindi
DenizMehmetSnmez e var o zaman ne guzellll
Beyhanopurolu bilmiyorum canm aslında çok çok silikti yani inşallah vardır ilacın etkisi olabilir dedi doktorum çok ümitlenme dedi ben olur ne olmaz diye ay inşallah isteyen herkesin olsun gerçekten Rabbim herkese anneliği tattırsın sen ve bana da inşallah canm 🙏
DenizMehmetSnmez amin canim bakalimkismet
İnsan bir parca olsun hisseder bende hic his yok bence ben adet olucam hamile oldugumu sanmiyorum zaten gogsum hic acimiyor ben artik biraksam mi acaba bu cabalamayi coook yorgun psikolojim artik
Naime Allahtan zaten umudum yoksa doktor asilamaya kadar gideriz dedi ama ben yoruldum sizin ilk cocugunuz mu olcak daha onceden yazmistim10 yasinda bir oglum var Allah canini sag etsin ama 4 sene oldu olmuyor oglum kardes istiyor etraf soru sorup duruyor 11 senelik evliyim ben hep Rabbim olmayanada nasip et derim ama sonradan olmamasida zorrr