Nur18181 DenizMehmetSnmez bundan 5 ay önce yine bi kist olmuştu ve ben doktoru dinlemeyip soğan suyunu duymuştum ve benim kistimi büyüttü asla içmem soğan suyunu🤣
DenizMehmetSnmez Nur18181 Hadi ya ben içiyorum çok etkisini gördüm canım İnan demekki sende yan etki yapmış
Beyhanopurolu Nur18181 ya boyle seyler her vucutta ayni tepkiyi vermiyor kimine iyi geliyor kimine kotu kullanirken dikkat etmek lazim.
Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez 9 gune hirdim bugun bende iki kasigimda bir boyle gerilme yada dolgunluk gibi bisey var göguslerimde hic agri aci yok acaba kistmi oldu simdide bunu taktim kafayaa😬
Nur18181 Beyhanopurolu inşallah değildir canımm benim kist belirtim felan olmadı inşallah miniğinin belirtisidir😘
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu canım üç gün önce en son yaptım çok silikti vardı çizgi ama bilmiyorum ilaçlardan dolayı mı aslında adrt olacak gibiyim her an öyle işte dedim iki gün daha bekleyeceğim inşallah olumlu olur sonuç
DenizMehmetSnmez Allahım herkese hayırlısını nasip etsin bize de inşallah ama çok yıprattı bu süreç beni 😔
Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez inan oyle beklemek insani daha cok stres yapiyor bende yoruldum inan ama elden ne gelir
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu Dogru diyosun canım Rabbim bizleri daha fazla bekletmesin inşallah senin kaç yıl oldu 🙏