DenizMehmetSnmez can uzulme bende tablet kullandim yumurtam aybasimin 11ci guny 11mm olmusdu ama hekim dediki zeifdi
Çatlatma iğnesi
Elman Benimde öyle küçük canm hayırlısı ama üzülüyorum ya
DenizMehmetSnmez mende(( Allah sevindirsin bizi insaAllah
Elman Amin inşallah canım Allah yüzümüze baksın inşallah
DenizMehmetSnmez yok canim daha hic gitmedim 4 yillik unv kazandim bu yuzden daha firsay bulamadim
DenizMehmetSnmez canim bir dene yumurta boyuyub partdiyirmi mende cox vaxt bir yumurta yetiwir partdiyir yeni hemiwe ya sagda yad solda o bir tane yumurtan yetiwib partliyormu?
Qizlar men bu ay hekime getmiwdim aybasimin 11ci gunu idi dediki iki falekul yetisub biri 7mm biri 11mm endometriyamda nazik idi 4 idi. Ama dediki bu ay belkede ola biler hamilelik indi aybasima 1hefte qalib hec esitmisiz bele olub hamile qalan olub? Yeni yetisib soram?
Beyhanopurolu hayırlı olsun canım hangi bölüm
Natevan Yetiyor normalde hep oluyordu ama bu ay hiç olmadı anlamadım ki canım niye olmadı iğne de yaptım
Elman Canım bir yumurta günde 2 cm büyürmüş belki olmuştur Allah bilir inşallah olmuştur
DenizMehmetSnmez Salam Aleykum canim inweAllAh olar bilmirem xeyirlisi canim sen sogan suyu elesen bir ay nece olar?
DenizMehmetSnmez yeni canim eger dermannan istifade edirsense hekimnen meslehet al ikisi bur arada olsa et inweAllAh olar elede bir yoxluyardun
Natevan Canim bu ay yapacagim sogan suyu yine insallah ilaci biraktim doktor dedi birak biraz
DenizMehmetSnmez duz deyib baci tekrar takrar mualicede pozar qoy bir muddet kecssin ona qeder sogan suyunu yoxla inweAllAh alinar ureyini sixma baci
Natevan insallah canm Allah kerim diyorlar sogan suyu ile incur suyu iyidir yapiyorum insallah iyi olur
DenizMehmetSnmez canim meraba nasilsin? Doktorun sana kac ay yumurta yetisdiren tablet yazdi? Bence 3 aydan fazla olmaz
DenizMehmetSnmez inweAllAh yaxwi olar baci sadece cox fikirlewme Rebbim senede tezlikle ovlad payi nesib etsin inweAllAh 🤲🤲
Elman canim iki ay tablet kullandim yumurtam vardi iki tane ama tutmadi iki ay da igne vurdum gonal f ama bu ay yumurtam hic olmadi
Natevan Amin insallah canm Allah hayirlisini nasip etsin insallah 🤲
DenizMehmetSnmez inweAllAh baci ureyini rahat tut olacaq xeyirlisi olsun sogan suyunu adetin olsun iki gun kecsin 15gun seher axwam yeni yeni qaynat ic AllAh sebeb salsin inweAllAh inweAllAh 🤲🤲