Elman Canım bir yumurta günde 2 cm büyürmüş belki olmuştur Allah bilir inşallah olmuştur

DenizMehmetSnmez yeni canim eger dermannan istifade edirsense hekimnen meslehet al ikisi bur arada olsa et inweAllAh olar elede bir yoxluyardun

Elman canim iki ay tablet kullandim yumurtam vardi iki tane ama tutmadi iki ay da igne vurdum gonal f ama bu ay yumurtam hic olmadi

DenizMehmetSnmez canim men baxmiwdim gerek adet olasan sonra gizle bu 15gun kecsin inweAllAh ehtiyacin qalmaz ama iwdi adet oldun adetin bitsin onnan iki gun sonra seher axwam teze teze et men bu ay etmiwdim inweAllAh sebebini sende gorersen baci

Merhaba hanımlar bana Polikistikover sendromu teşhisi koyuldu doktorum çatlatma iğnesi işlemini yapacağız dedi bu işlemin nasıl bir şey olduğu hakkında bana bilgi verir misiniz bütün mesajları okuyamadım bu şekilde hamile kalan var mı

Meryemtura

Meryemtura merhaba canim bende polikistoz xesdeliyim var mualice aliram 3aydi ama hele nese netice olmuyub(

Meryemtura merhaba canım Yumurtalıklarını geliştiricek istenilen boyuta geldiğinde çatlaması için çatlatma iğnesi yapıcak geçmiş olsun