DenizMehmetSnmez inweAllAh baci ureyini rahat tut olacaq xeyirlisi olsun sogan suyunu adetin olsun iki gun kecsin 15gun seher axwam yeni yeni qaynat ic AllAh sebeb salsin inweAllAh inweAllAh 🤲🤲
Çatlatma iğnesi
Natevan Amin inşallah canım şimdi içsem olmaz mı daha adetime var 15 gün
DenizMehmetSnmez canim men baxmiwdim gerek adet olasan sonra gizle bu 15gun kecsin inweAllAh ehtiyacin qalmaz ama iwdi adet oldun adetin bitsin onnan iki gun sonra seher axwam teze teze et men bu ay etmiwdim inweAllAh sebebini sende gorersen baci
Natevan Amin inşallah canım tamam öyle yapayım inşallah Allah razı olsun 😘😘🤲
DenizMehmetSnmez Salam Aleykum baci menem
Natevan bu profilimi duzelde bilmedim bu yeni profildi buna yazarsan necesen?
DenizMehmetSnmez inweAllAh ele edersen AllAh cumlemizden razi olsun gozel bacim
Merhaba hanımlar bana Polikistikover sendromu teşhisi koyuldu doktorum çatlatma iğnesi işlemini yapacağız dedi bu işlemin nasıl bir şey olduğu hakkında bana bilgi verir misiniz bütün mesajları okuyamadım bu şekilde hamile kalan var mı
Meryemtura merhaba canim bende polikistoz xesdeliyim var mualice aliram 3aydi ama hele nese netice olmuyub(
DenizMehmetSnmez canim necesen? Sogan suyu icirsen?
Meryemtura merhaba canım Yumurtalıklarını geliştiricek istenilen boyuta geldiğinde çatlaması için çatlatma iğnesi yapıcak geçmiş olsun
Arzum94 Tamam canım burdan yazarız 😊
Elman iyiyim canım içiyorum inşallah fayda eder adetime daha var ama ben içiyorum derim belki fayda eder
Elman sen ne yapıyorsun canım
Arzum94 insallah canm Allah razi olsun 😘😘🤲
DenizMehmetSnmez canim mende yaxsiyam hekimimi deyisdim insaAllah bu hekim yaxsi mualice ede biler
Elman inşallah canım şifa olsun sana inşallah 🤲
Arzum94 Selam canm valla her gün edemiyorum ama adetim olsun her gün yapacağım inşallah şimdi içiyorum ama her gün değil
Arzum94 sen nasılsın canm 😘
Arzum94 tamam canım inşallah yapacağım
Arzum94 Allah iyilik versin canm 😘