Beyhanopurolu Bir kavonaza 20 tane kuru inciri iki ye bölüp koyuyorsun üzerini geçene kadar zeytinyağı dolduruyosun 15 gün karanlık bir yerde kapagı kapalı bırakıyorsun 15 gün sonra sabah akşam 2 tane sen iki tane eşin yiyor

5 gün sonra

DenizMehmetSnmez hayırlı gunler deniz bu ay supriz bir sekilde hamile kaldim gunum gecti ama hep negatifi gormekten ihtimal vermiyordum yaptim cikti ama suan cok tedirginim daha once bir dusugum oldu yine ayni olacak diye korkular icindeyim.Surekli ic camasirima bakmadan kafayi yedim sizede umut olur benim 4 sene sonra oldu

Beyhanopurolu Ay çok sevindim canım Rabbim hayırlı etsin inşallah 😍🤲Amin inşallah canm benimde 3.5 yıl oldu inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eylesin bana da dua et canm

DenizMehmetSnmez dua edin ne olur sali randevum var guzel seyler duyayım.cidden bana bir mucize oldu kizlar esim il disndaydi geldi orada ben ev tasimistim sadece cok afedersiniz 3 defa oldu bu ay ama iste Rabbim mucize verdi sukur.Nekadar yumurtlama gunu saydim biliyorsunuz klomen kullandim ama cok sukur verdi.Kafamida üniversitesi cok dagitti dusunmedim hic bebek diye diye kafayi kurmak fırsatim olmadi tavsiyem bu dusunceden yzaklasmaniz

DenizMehmetSnmez aminnn insallah inan dua ediyorum Allah isteyen sabrden herkese sonunu selamete cikarsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻

4 gün sonra
        17 gün sonra
        18 gün sonra
        6 gün sonra

Ben 8 gündür igneye basladim bugün kontrolum vardi ignenin dozunu yükseltti bugün bilgisi olan varsa paylasabilir mi arkadaslar ne yapmayalim lütfen

19 gün sonra

Meri12 Bir rahatsızlıktan değil canım bu iğne ile hamile kalma olasılığın artıyor tam gününde yumurtana iğne vuruyorlar o yüzden hamilelik olasılığın artıyor