DenizMehmetSnmez hayırlı gunler deniz bu ay supriz bir sekilde hamile kaldim gunum gecti ama hep negatifi gormekten ihtimal vermiyordum yaptim cikti ama suan cok tedirginim daha once bir dusugum oldu yine ayni olacak diye korkular icindeyim.Surekli ic camasirima bakmadan kafayi yedim sizede umut olur benim 4 sene sonra oldu
Çatlatma iğnesi
Beyhanopurolu Ay çok sevindim canım Rabbim hayırlı etsin inşallah 😍🤲Amin inşallah canm benimde 3.5 yıl oldu inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eylesin bana da dua et canm
Beyhanopurolu İçini ferah tut inşallah sağ Salim kucağına alırsın canım çok mutlu oldum 😊
DenizMehmetSnmez dua edin ne olur sali randevum var guzel seyler duyayım.cidden bana bir mucize oldu kizlar esim il disndaydi geldi orada ben ev tasimistim sadece cok afedersiniz 3 defa oldu bu ay ama iste Rabbim mucize verdi sukur.Nekadar yumurtlama gunu saydim biliyorsunuz klomen kullandim ama cok sukur verdi.Kafamida üniversitesi cok dagitti dusunmedim hic bebek diye diye kafayi kurmak fırsatim olmadi tavsiyem bu dusunceden yzaklasmaniz
DenizMehmetSnmez aminnn insallah inan dua ediyorum Allah isteyen sabrden herkese sonunu selamete cikarsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Beyhanopurolu tabi ki dualarımız seninle canım Rabbim isterse her şekilde olur inşallah canm 🤲❣️
Kerimcan Allah razi olsun isteyen herkese nasip etsin dua ediyorum emin olun kalo atisinida duyduk cookk sukur
DenizMehmetSnmez çatlatma iğnesi ne?😞
DenizMehmetSnmez selam canim nasil ne yapiyorsun??yoksun
Ben 8 gündür igneye basladim bugün kontrolum vardi ignenin dozunu yükseltti bugün bilgisi olan varsa paylasabilir mi arkadaslar ne yapmayalim lütfen
smyr87 ben varım
Arzum94 selam canım iyiyim sen nasılsın 😊
DenizMehmetSnmez selam canım nasıl bir o ilaç? Doktora ne dedinde o ilacı verdi? Ya da bir rahatsızlığın mı var?
Meri12 Bir rahatsızlıktan değil canım bu iğne ile hamile kalma olasılığın artıyor tam gününde yumurtana iğne vuruyorlar o yüzden hamilelik olasılığın artıyor
Menessa_20 Teşekkür ediyorum canım iyiyim sen nasılsın
DenizMehmetSnmez Bende iyim cok wukur girmeyince artik cikdigini duwundum
DenizMehmetSnmez hm peki sen doktora ne dedin de onu yaptılar