Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez sen progestan kullandin mi ben kullaniyorum o gecikme yapabilir 2 gun kaldi bitmesine acaba bitirsem mi yoksa biraksam mi?
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu benim doktorum vardı kullanma dedi negatif çıkınca canım bende bıraktım
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu Canım kesin eminsen olmadıgına bırak çünkü doktorum olmadı deyince hemen o ilacı kullanma dedi zarar veriyor diye ama ben yeniden başladım diye yeniden kullanıcağım
Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez adette mi basliyorsun ben daha adet olmadim sen igneden sonra ne zaman olmustun
DenizMehmetSnmez Naime Ya canım üzülme bu iğneler genelde yapıyormuş benim doktorum da olabilir dedi muayene oldum şükür yoktu ama merak etme soğan suyu iç hemen atarsın canm
Beyhanopurolu Bu arda ilactan yada baska biseyden oturu gunumun gecmesi guzel birseymis kötu gonlume biraz nese oldu😂hamilelik olmasa bile bunu yasadim yaniii hep sekmez gunum gecmez adet olurum mutlaka
Beyhanopurolu Naime bende agri sizi yok sukur ama yinede insan korkuyor ne bileyim artik araştirir oldum.Kizlar dilek esen diye bir ebe var belki izlemissinizdir izlemediyseniz lutfen izleyin cok moral bulacaksiniz
Beyhanopurolu Naime bakalim bugunde olmadim simdilik test yapamaya korkuyorum cinku hep negatifi gormek kabus gibi geliyor
Beyhanopurolu Aksam test yaptim negatif arkadaslar bendede yok malesef ama adet belirtilerim var bugun kasigim belim bir agridi kasigim resmen delindi ama olmadim adet ama eli kulaginda sanki