DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu 2. Günü gittim canm doktorum o zaman gel dedi kist varsa o zamn tam görünür dedi ama şükür yokmuş 🙏
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu Olsun canım dikkat et yine de bazısında geç döllenme oluyormuş baktın birdenbire sürpriz yapar bebişin 😊
Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez bu gun test yaptim koccaman bir negatif oldu yok bence ama suanda ne zaman adet olacagimi kestiremiyorum
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu inşallah hayırlısı olsunlar canm üzülme hiç birimizinki tutmadı ya şansa bak hiç iyi haber veren olmadı nasip işte
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu ya çok üzüldüm canm ben 15. Gün adet oldum büyük ihtimal sendr öyle olursun eğer yoksa. Evet canm hep alttan muayene ediyor beni .
Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez sen progestan kullandin mi ben kullaniyorum o gecikme yapabilir 2 gun kaldi bitmesine acaba bitirsem mi yoksa biraksam mi?
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu benim doktorum vardı kullanma dedi negatif çıkınca canım bende bıraktım
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu Canım kesin eminsen olmadıgına bırak çünkü doktorum olmadı deyince hemen o ilacı kullanma dedi zarar veriyor diye ama ben yeniden başladım diye yeniden kullanıcağım
Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez adette mi basliyorsun ben daha adet olmadim sen igneden sonra ne zaman olmustun
DenizMehmetSnmez Naime Ya canım üzülme bu iğneler genelde yapıyormuş benim doktorum da olabilir dedi muayene oldum şükür yoktu ama merak etme soğan suyu iç hemen atarsın canm