Beyhanopurolu Bu arda ilactan yada baska biseyden oturu gunumun gecmesi guzel birseymis kötu gonlume biraz nese oldu😂hamilelik olmasa bile bunu yasadim yaniii hep sekmez gunum gecmez adet olurum mutlaka
Beyhanopurolu Naime bende agri sizi yok sukur ama yinede insan korkuyor ne bileyim artik araştirir oldum.Kizlar dilek esen diye bir ebe var belki izlemissinizdir izlemediyseniz lutfen izleyin cok moral bulacaksiniz
Beyhanopurolu Naime bakalim bugunde olmadim simdilik test yapamaya korkuyorum cinku hep negatifi gormek kabus gibi geliyor
Beyhanopurolu Aksam test yaptim negatif arkadaslar bendede yok malesef ama adet belirtilerim var bugun kasigim belim bir agridi kasigim resmen delindi ama olmadim adet ama eli kulaginda sanki
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu hayırlısı olsun canm üzülme inşallah tekrar deneyeceğiz bu arada adetin çok gelebilir bende öyle oldu ilaçtan dolayıymış
Lady DenizMehmetSnmez ya canım bu ay bendede öyle oldu, normalda en fazla 4 gün oluyordu, şimdi 7-8 gün devam etti. Acaba neden ola bilirki o ?
Lady DenizMehmetSnmez ilaç felan kullanmadım ya canm, daha önce olmuştu o zaman kis olduğunu öyrendim, sonra kist kendiliyinden savrulup yok oldu. Şimdi böyle olunca yine endişelendim acaba kistmi var
Beyhanopurolu Benden kan degil leke geliyor kizlar dunden beri ikinci agri kesicim basimin agrisi gitmiyor ben normalde 8 gun oluyorum o zaman 12 gun falan surer