İğneden
DenizMehmetSnmez iğneden sonra 4 5 gün benimde oldu bacaklarım sol bacağım özellikle ağrıdı ama iki üç güne geçti şimdi ise hiç bi ağrım yok
İğneden
DenizMehmetSnmez iğneden sonra 4 5 gün benimde oldu bacaklarım sol bacağım özellikle ağrıdı ama iki üç güne geçti şimdi ise hiç bi ağrım yok
DenizMehmetSnmez belki senin miniğin tutunduğu in ağrıyodur benim çok ağrımıyodu
Benim bugün 6. Gün normal mi acaba canm bir de bugün yumurtlama günüm
Nur18181 ay inşallah vanım ama hiç hissetmiyorum sanki olmamış gibi geliyor 😔
DenizMehmetSnmez canım iğneyi vurulduğun gün yumurtan 36 saat sonra çatlıyo yumurtlaman geçmiştir
Nur18181 O zaman iğne ağrısı canım çok Sağ ol senin kaç gün kaldı 12 gün Sonra test yap dedi bana doktorum
DenizMehmetSnmez iğnemin bu gün 10.günüydü yarın 11.günü ve adetime 4 gün kalıyo test yapsam mı bilemedim hiç belirtim yok çünkü
Nur18181 İki gün daha bekle canım çünkü doktorum dedi 12 günde gösterir ay inşallah ya çok dua ediyorum canm sana da bana da Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🙏
Sen kaç yıldır evlisin canım ilk çocuk mu .
DenizMehmetSnmez evet canım 10 aylık evliyim daha 🥰
Nur18181 Ay daha çok yeniymiş canım senin benim üç yıldır insallah Rabbim bizlere hayirli evlatlar nasip etsin 🙏😊
DenizMehmetSnmez amin inşallah 🙏
Selam bende ptesi catlama ignesi vurundum.Neden hemen catlama ignesi vurundunuz daha cok yeni evliliginiz ve kac yumurtaniz olustu
Beyhanopurolu merhaba aslında evlendiğim ilk iki ay düşünmemiştik sonra düşünmeye başladığımız ay kist oldu ve bi iki ay adetle atamadım iki ay d.kontrol hapı kullandım sonra FSH yüksek çıktı bi kerede ovülosyon testinde denedim yumurtlalıklatım yavaş çalışıyo sağ da 18 mm solda 11 mm olmuştu
Nur18181 yasiniz kac ?Tabi bir sorun varsa vakit kaybetmemek lazim.Benim bir oglum var 10 yasinda kardes istiyoruz ama 4 senedir olmuyor arada bir dusugum oldu.Bu ay klomen kullandim.Catlama ignesi ve progestan verdi doktor
Beyhanopurolu 22 yaşındayımm 😊Rabbim tez zamanda isteyen herkeze nasip etsin inşallah 🙏
Nur18181 Amin canim insallah evet benim de yumurtalarim calismiyordu ama üç yıllık evliyim ben canım benim en fazla 10 ml oluyodu büyütücü iğne ve çatlatma iğnesi kullandım iki yumurtam oluştu 20 ml ve 16 ml canm senin kaç yumurtan oluştu inşallah hayırlısı ile Rabbim bizlere nasip etsin 🙏
DenizMehmetSnmez amin inşallah ya çok bekletmesinler bizi 🥰🙏 sağda 18mm solda 11 mm oldu benim sadece
Nur18181 yasin kucukmus daha canim olur insallah
Nur18181 Ağrın falan var mı canım senin ay inşallah canım Allahım hayırlı olanı versin her zaman 🙏