Natevan DenizMehmetSnmez canim test yoxladim iki xett gosterdi hele inana bilmirem gizlin yoxlamiwam qohum variydi o aldi dedim yoxluyan kimi cixdi goren duzduuu
Natevan DenizMehmetSnmez haradsan ureyim partdiyir baci iki xetti gozluyurem gorum itecek itmir ordadi
DenizMehmetSnmez Natevan Hadi bakın açılısı yaptık inşallah gerisi gelir Allah’a şükürler olsun canım çok mutlu ol inşallah 🤲😊🥰
Natevan Naime can cox sagol inanirsan hele evde heckim bilmir seher tez acilsin AllAh sene ve olmuyan herkese nesib etsin birce boyusun onu hiss edim
Natevan DenizMehmetSnmez canim qan analizi verdim 4heftelik coxdi inweAllAh xeyirlisi olsun AllAh tezlikle senede nesib elesin canim 🤲🤲
Natevan DenizMehmetSnmez 4il ve 3cu kes bu hissi yawiyiram Rebbim urey atiwini icinde boyutmeyi nesib elesin birce Amin
DenizMehmetSnmez Natevan Çok sevindim canım Rabbim sağ Salim eline de aldırır yüreğini temiz tut insallah 😘🤲
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu Canım ben aktardan aldım baharatçıdan küçük bir kutuydu bir ayda her gün sabah aç karınla yedim ama çok faydalı mutlaka al derim ben
Natevan DenizMehmetSnmez Salam canim Cox sagol AllAh wahitdiki,dualarimda adlarinizi cekirem.Rebbim tezlikle sene ve hesretinde olanlara nesib elesin