DenizMehmetSnmez canim qan analizi verdim 4heftelik coxdi inweAllAh xeyirlisi olsun AllAh tezlikle senede nesib elesin canim 🤲🤲
Çatlatma iğnesi
Natevan Hayırlı olsun canm amin inşallah gözün aydın 🤲😘
Elman Ben kullanıyorum canm
DenizMehmetSnmez AllAh Sanada nasib etsin inweAllAh 🤲🤲🤲
Natevan Amin cümlemize inşallah canım hayırlısıyla 🤲😊
DenizMehmetSnmez ilk defedi istifade edirsiz? Men hele gozluyurem xesdelenim basliyim icmeye hekimim mene 3cu gununden yazib adetin cox narahatam
Elman Bana da doktor 3. Günü dedi öyle başladım canm
Elman sen ilk defa mı kullanacaksın canm ben ikinci defa kullanıyorum şimdi
Revane baci siz harda qalirdiz?saglam ailede duzgun deyerler sen soruwardin sari cisim gorunur duqlasda maye var baci men kecen ay bir xestexanaya getdi uziden xowum gelmedi o qeder getmiwemki,uje bilirem dedi deyesen partdiyib dedim xanim reng verin gorek sari cisim var birinci dedi bawa duwmedim.Dedim men cox yerde olmuwam ona reng vurun sari cismi gorek onnan sonra vurdu dedim,duqlasdaki mayenin miqdarini yazin neyse yazdi dedi endirametrin 10pis deyil dedim ne daniwirsiz yaxwidi 6dan yuxari olmalidi neyse ikinci ayi getmedim ozum fikrimi verdim.Mende hemiwe 12ci gunu partdiyir hemin gunu uzur istiyirem ancaq tualete girurdim
Revane can gozel bacim sebirli ol inweAllAh AllAh sebrini mukafatlandiracaq ele bawa duwuremki,seni deyirdi seher yaxinlawaq seherde alinmirdi gerek tez durasan agliyib deyirdim men tez tez hamile qalan deyilem mene bir iki gun vaxt ayir by ay men durewmiwem yaxinliq ucun AllAhim tezlikle seni sevindirsin duamda varsan baci AllAh sebr versin