DenizMehmetSnmez Canim zaten asiri yumurtan olunca doktorun yapmiyor çünkü çoğul gebelik oluşuyor ama 4 yumurtaya kadar yapabiliyor diye biliyorum ben
DenizMehmetSnmez Hepsi çatlayabilir ama benim iki taneydi doktorum dedi büyük ihtimal biri çatlar diye canm hepsi yani senin kaç yumurta oldu mesela benim 12 yumurtadan sadece 2 Dinar buyudu şimdi senin atıyorum 10 yumurtanda büyükse zaten vurdurma canm riskli olur
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu Canım bugün adet olmam gerekiyor ama hiç bir belirtim yok mu b son iki gün önce testim silik çıkmıştı ama 5 ne kadar bekliyrceğim olmazsam testi tekrar yapacagım
DenizMehmetSnmez Naime Aynen canm sor iyice eğer büyüklüğü çoksa bu iyi bir şey ama çok fazla yumurta olmuşsa yani büyümüşsee bu iyi değil
Nur18181 DenizMehmetSnmez kozlar bungün doktora gittim yumurtam tam çatlayamamış o da kist olmuş 😔 yine umutlarım yıkıldı d.konrtol hapı verdi ya 😔
DenizMehmetSnmez Nur18181 ya ben daha gitmedim zaten catlamayan kist yapıyormuş öyle okumuştum bol bol soğan şuuyu iç canm ilk Aydan atarsın adetle
Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez ama adet kesinlessin.Benim bel agrim bugun yok sukur ama sol sag kadigimda batmalar var bakalim
Nur18181 DenizMehmetSnmez bundan 5 ay önce yine bi kist olmuştu ve ben doktoru dinlemeyip soğan suyunu duymuştum ve benim kistimi büyüttü asla içmem soğan suyunu🤣
DenizMehmetSnmez Nur18181 Hadi ya ben içiyorum çok etkisini gördüm canım İnan demekki sende yan etki yapmış
Beyhanopurolu Nur18181 ya boyle seyler her vucutta ayni tepkiyi vermiyor kimine iyi geliyor kimine kotu kullanirken dikkat etmek lazim.
Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez 9 gune hirdim bugun bende iki kasigimda bir boyle gerilme yada dolgunluk gibi bisey var göguslerimde hic agri aci yok acaba kistmi oldu simdide bunu taktim kafayaa😬
Nur18181 Beyhanopurolu inşallah değildir canımm benim kist belirtim felan olmadı inşallah miniğinin belirtisidir😘