Kızlar çatlatma iğnesi vurulanlar kaç saat sonra ilişki yaşadınız ve kaç defa ve kac gun sonra hamileliginizi anladiniz lütfen yardım
Çatlatma iğnesi
Ben geçen cumartesi vuruldum buğün 9.günüm pazar günü akşam başladı ilişki çarşambaya kadar hergün oldu çarşamdan sonra gün aşırı adetime bi hafta kaldı ama hiç hamilelik belirtim yok inşallah hamileyimdir 🙏
Nur18181 inşallah hamilesindir canım bende Perşembe günü vuruldum perşembe oldu Cuma ilişki olmadı Cumartesi oldu Pazar oldu Pazartesi oldu acaba hamile kalır mıyız çok heyecanlıyım ya 🙏
Biz cumartesiyi değerlendiremedik ya acaba olur mu bilmiyorum canım doktorum bana bir fitil verdi döllenmeyi kolaylaştırıyor diye her gün ondan da kullanıyorum sen sen kullanıyor Musun acaba
DenizMehmetSnmez amin inşallah ya 🙏 yok canım ben sadace beş gün femara kullandım şimdide folbiol ve coraspirin kullanıyorum
Nur18181 anladım canım inşallah burdan haber verirsin bana iyi haberlerini önce sen sonra ben veririz 🙏
DenizMehmetSnmez amin canım inşallah 🙏😊
Canım sende kasık ağrısı oluyor mu ben bugün sağ kasığımda felaket ağrı hissediyorum iğneyi 6 gündür vuruldum sence bu ağrı neden
İğneden
DenizMehmetSnmez iğneden sonra 4 5 gün benimde oldu bacaklarım sol bacağım özellikle ağrıdı ama iki üç güne geçti şimdi ise hiç bi ağrım yok
DenizMehmetSnmez belki senin miniğin tutunduğu in ağrıyodur benim çok ağrımıyodu
Benim bugün 6. Gün normal mi acaba canm bir de bugün yumurtlama günüm
Nur18181 ay inşallah vanım ama hiç hissetmiyorum sanki olmamış gibi geliyor 😔
DenizMehmetSnmez canım iğneyi vurulduğun gün yumurtan 36 saat sonra çatlıyo yumurtlaman geçmiştir
- Düzenlendi
Nur18181 O zaman iğne ağrısı canım çok Sağ ol senin kaç gün kaldı 12 gün Sonra test yap dedi bana doktorum
DenizMehmetSnmez iğnemin bu gün 10.günüydü yarın 11.günü ve adetime 4 gün kalıyo test yapsam mı bilemedim hiç belirtim yok çünkü
Nur18181 İki gün daha bekle canım çünkü doktorum dedi 12 günde gösterir ay inşallah ya çok dua ediyorum canm sana da bana da Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🙏
Sen kaç yıldır evlisin canım ilk çocuk mu .
DenizMehmetSnmez evet canım 10 aylık evliyim daha 🥰
Nur18181 Ay daha çok yeniymiş canım senin benim üç yıldır insallah Rabbim bizlere hayirli evlatlar nasip etsin 🙏😊
DenizMehmetSnmez amin inşallah 🙏