Flamme ben olmadım ama eltim coronadan sonra devamlı gecikti adeti hatta bı ay 1ay geçmis.

Flamme Ben de Corona geçirmedim ama atlatan bir arkadaşım adet düzeninin bozulduğunu ve kanamasının azaldığını söyledi.

Merhaba ben corona geçirdim herkeste aynı etki olmuyor arkadaşım gecikmişti bende olmadı gecikme hatta bir iki gün erken olmuştum

Marbled kanamam keşke azalsa 😂 10 gün regl oluyorum 5 günü çok yoğun geçiyor ped yetişmiyor valla bıktım.. Ne yalan söyleyim

Senem-34 bende korona olduğum hafta regl günüm değildi aslında ama o hafta regl oldum çok erken şimdide bu ay böyle gecikti

Flamme corona geçirmedim ama sali günü biontec aşısı oldum çarşamba da adet olmam lazimdi ama olmadim gecikti korkuyorum hamilelikten 7 buçuk aylık bebeğim var hiç hazır değilim aşıdan dolayı gecikme olabilirmi

Flamme oda öyle kaç kere test yaptı hem evde hem sağlık ocağında korkusundan🤣

Marbled evet canım düzenli kontrol oluyorum sorun yok bekarken 7 gün olurdum evlendim 9 güne çıktı doğumdan sonra da 10-11 gün kesin oluyor 🤦🏻‍♀️

Flamme anladım canım çok şükür beklenen regl geldi 😂hamileyim diye çok korktum ya

Flamme Ben koronayken olmuştum ve az kanamam oldu ondan sonraki ay da kanamam az oldu ve şu an da regliyim eskisi gibi geciktirmedi beni sadece yoğunluğu azalmıştı ilk basta

Flamme canım ablam korona olduktan sonra düzeni hiç tutmadı ya geç adet oluyor yA fazla kanama oluyor bu ay 3 defa adet oldu mesela

Flamme ben hamileyken corona geçirdim Allah kimsenin başına vermesin 40 gün boyunca kanamam gitti sonra her ay düzenli oldum üstelik doğum esnasında çok kanama geçirdim

Flamme düzene girer canım stres beslenme herşey etkiliyor malesef