Merhaba kızlar 2-3gündür ilk gün karabasan geldi ve zor kendime geldim sonrasındada korkarak geri uyuyabildim diğer günlerde rüyamın biyerinde hep korktugum birşeyler gördum ve sürekli uyanıp duruyorum olan veya bilen varmı acaba sübyan nasıl bişey ve neden olur bi sebebi varmı 4aylık hamileyim gecen ayda babaannemi kaybettim cenaze evine gttim mecburiyetten acaba ordanmı oldu kendimi korkutup stres yapmak istemiyorum ama bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi happy moma yazdım fakat kaldırıldı burda herhangi bi sorun olmaz diye düşndüm
‼️Hassas içerik‼️ Sübyan mı oldum?
Valla kendinizi böyle korkutmaya devam ederseniz herşey olursunuz
Karabasan gelmiş sizde biraz korkmuşsunuz hepsi bu
Hamilesiniz birde yazık
sübyan ne alaka zorla korkutuyorsunuz kendinizi
Bende lohusayım benide korkutuyolar dün gece oldu ve 1 hafta önce oldu dua okuyorum okuyabildiklerimi tabi sizde öyle yapın ve korkmamaya çalışın en iyi bu çünkü
Atlasalpveannesi yatmadan önce cok dua okurum aklıma geldikce gün içindede ama 3gundur arka arkaya olunca en azından bi sormak istedim teşekkürler cevabın için umarım senin korkmalarında en yakın zamanda son bulur canım
Rookie kendinizi böyle korkutmayın aklınıza getirmeyin dua okuyun bol bol felak nas okuyun bazen bende de gece olunca korku çöker ama duamı okuyunca içim rahatlar
@“Rookie”#p40678cumartesi günü 40 ım çıkıcak ve tertemiz bir abdest alıp kurtulucam inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hamilesiniz ve hormonlarınız tavan şuan kötü rüyalar, korkular, karabasanlar da çok olur bu dönemde. Bol bol dua edin. Aklınızı daha farklı konularla yoğunlaştırın.
Geçici bı süreç unutmayın..🙂
Angellove2010 öyle yapıyorum zaten cok teşekkürler
SuperAnnee evet düşünmüyorum zten ama gece olunca korkuyorum umarım öyle birşey yoktur sadece ürpermedir teşekkür ederim yormunz icin
Rookie sübyan da nedir ilk defa duyuyorum 🤷♀️ ben bekarken de çok olurdu akrabasan evlendim halen olur 🤷♀️ lohusayken hamileyken hep oldu ama alıştım etkilenmiyorum hiç… Dediğiniz gibi ya tuhaf birşey görüyorum hareket edemiyorum yada rüyamın içinde bişe oluyor korkuyorum uyanamıyorum falan ama hiç etkilenmem kendime gelince döner kıçımı uyurum geri. Uyku felci derler yaşadığımız aslında o yani psikolojik olarak korkunç şeyler görüyoruz ben biraz ekşın severimde 😂
Rookie cenaze evinde olduğunu sanmiyorum ama kayınvalidem hep der hamileye lohusaya olur süpysn muska yaptırılması lazim diye. Banada yaptırmak istemişti ama eşim izin vermedi bende cok üstelemedim. Ayrica 2inci gamileliğimde dedem öldü babannem öldü çoğu şeyde yanlarinda bulundum hatta dedemin öldüğü akşam hastanede öldüğü için şehrin mezarliğina getirilip sabah yıkayip veriyorlar evim cok yakin olduğu için gece gidip mezarlikta beklemiştim annem cok kızmişti ama gic bişey olmadi
Rookie yeni doğum yapmıştım 2sindde 40 çıkmıştı bebegim emzirip yanında uyuya kalmışım yerde suratim oyle sert bisey yedim ki tokat mı ne desem bilemedim sıçrayarak uyandım yarım saat kendime gelemedim üstelik bağıramadim bile dilim lal oldu bi keresinde de aynı şekil bebeğimle uyurken elektrik çarpar gibi geldi şiddetli bi şekilde yanağımda bisey hissetom uyandım
Lentlily umarım öyledir anaannemi tanıdıgı bir hoca varmış (büyü vs yapımıyor sadece iyi olacak şeylere bakıyor) ona söyledm ve o hocayı arayıp sordu hocada bilgilerimi istemiş bakıcam varmı yokmu demiş merakla bekliyorum eşime de söylemedim o tam böyle şeylerden anlamıyor diye ama bakalımmsonuc ne cıkacak
Rookie hastalıktan ötürü demişlerdir. Sende tedirgin olduğun için bilinçaltın seni böyle korkutuyordur. Sübyan öyke bir şey değil. Hamile olamazdın sübyan olsaydı. Öyle söyliyeyim. Kendini korkutma boşuna. Ayetel kürsi oku öyle yat bundan sonra
Süphan hamilelikte bebeğini duşurmeni sağlıyorlar o değildir ama seninle uğraşıyor olabilirler.haber et bize
ketenprenses umarım öyle birşey değildir teşekkür ederim cevabınız icin