Aks4511 Öncesinde kabini sıcak suyla ıslatıyorum. Sonra bulaşık süngerine Cillint Bang-kir ve kireç sökücü- sıkıp ovalıyorum.Kokusuda çok güzel rahatsız etmiyor. Soğuk su ile de duruluyorum. Yine küçük küçük izler kalıyor ama baktığında temiz görünüyor. Yüzde yüz çıkaran bişi bende bulamadım henüz 🤦🏻♀️
Duşakabin
Deleted16 instada bir sayfa var ordan görmüştüm, her şeyde cif+poşet kullanıyorum pırıl pırıl oluyor ☺️
Aks4511 valla ne zaman domestos cif yapsam elim biraz boldur benim zehirleniyodum sonra bir kere domestosum yoktu cif jel heryerde kullandım cifle gayet güzel temizledi deneyin isterseniz
Diverseyin pembe renkli banyo suyu+ flink sauberin banyo bezini alıp kullanın bana dua edin kızlar.pırıl pırıl oluyor hemde zorlanmadan silip geçiyorsunuz
Aks4511 Porçöz Banyo kullanıyorum. Duştan çıkınca kireç lekeleri ıslakken duşakabin, lavabo, musluğa sıkıyorum, kurulanıp giyinene kadar bekliyor. Sonra süngerle ovalayıp duruluyorum. Kuru bir bez ile suyunu alıyorum. Haftada bir kere bile düzenli yapılsa belirgin kireç lekesi oluşmuyor.
Aks4511 kesinlikle clonet öneriyorum bana da yardıma gelen abla tavsiye etmişti 👌🏻
Deleted11 ben buna ek birde bulaşık mak. partatıcısı döküyorum mis gibi musluklarımı da öyle yapıyorum parıl parıl parlıyo valla :)
- Düzenlendi
Temizledikten sonra en son Essig Reiniger var onla üstünden geçiyorum pırıl pırıl oluyor. Türkiye’de Migrosta satılıyor. Frosch markalı
- Düzenlendi
Kireç çözücü ve cifi sıcak suyla bi kapta karıştırıp tülle siliyorumm sanki yeni takılmış gibi oluyo
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/kyTd2H5.jpeg]
Bu cok etkili.