Cocuklarinaasikanne 2 den once yaptırabilirim umarim
Sünnet
1bbby 2 ve 5yas arası diye biliyorum ben 2yasindan önce yaptırabilirsiniz. Yapmama sebepleride çocukta travma olur diye illa yaptırmak istiyorsanız yaparlar diye düşünüyorum
UykusuzPanda42 iste bende 6 yasini beklemek istemiyorum oyle de travma yasayabilir.simdi bilmez
1bbby insallah bide hangi sehirdensiniz
Cocuklarinaasikanne istanbul canim
4 yaşında yaptırıdm devlette genel cerrah yaptı bızım burada
Meva61 sorun yaşadınız mı
Yorumcuanneniz hayır cok sukur
1bbby devlet yapıyor birçok arkadaşımda yaptırdı bende oğlumu 4 aylıkken yaptırdım özelde çok uygun bir fiyata hemde yaptırdım ne kanama ne başka birşey demen iyileşti sadece ilk gün biraz fazla ağlıyorlar şimdiden hazırlıklı olun ben çok korkmuştum şuan iyiki diyorum geçmiş olsun canım
bayangamzelili cok tesekkur ederim
Cocuklarinaasikanne emin misn canim yapiliyor diye biliyorum ben
Dilekce iyi yaptınız bizimde öyle kısa süre ağladı durdu
Redkids hayir cunku yranva oluyormus o yuzden yapilmiyirmus bizim doktorumuz oyle demisti
1bbby bizde 18 aylıkken sünnet yaptırdık devlette çocuk cerrahisinde. Öyle birşey yok yani canım. 2 yaşına gelmeden yaptır hemen. Biz çok rahat atlattık eve geldiğimizde sargısı düşmüştü bile.hatta narkozun etkisi geçmeden bizimki ayaklanıp yürümeye çalıştı diğer çocuklar yatıyo bizimki yalpalayarak yürümeye çalışıyo kıpır kıpır tutamadık hastnede.Dr ve hemşireler şaşkındı fazlaca hareketli bir çocuk🥴😄