Redkids ben daha açık tonlar seviyorm sanki yatak odasnda ya su yeşili benm yatak örtüm aynı şekilde fonlarımda öyle 😄
Yatak örtüsü modelleri
Yatak odası mobılyan ne renk açıkk tonlar ise kendını gösterir bu takımla 😊 bu arada bende hıc kullanamıyorum böyle takımları bide bıraz pahalımı sankım 🙈
bitterdelisi24 banada pahalı geldi 🙈 indirim denince 500 TL falan zannettim bir baktım 1000 küsür 😬😂🤭
Deleted11 hani zengındık noldüüü bize :))
- Düzenlendi
Çok güzel bayıldimmm🥰🥰 Ben aasla almam bu fiyata ve uğraşamam kimse gelmiyor evime ben ve eşim.uğraşamam yani bir tane yatak örtüsü 3-4 yastık kılıfları gupurlu felan almıştım 3 kere serdim bıraktım. Kışın battaniye seriyorum,yazın pike ohh miss yaşasın rahatlık…..😊😊😊😊
Redkids yok benim ki karaca home stella bordo diye geçiyor. Benim odamda beyaz. Bu renkler çok iyi oluyor gerçekten 👌👌indirime girerse diana bordo nakışlı serisini almak istiyorum. Ama saten olduğundan kimse sıcak bakmıyor 😀😀
bitterdelisi24 Zenginiz ama o kadar para vermeyiz kumaşlara 😂😂
TombulHatun bnm yatak odam cok acik renkli boyle renkler patliyor cok guzel duruyor
Redkids o zmaan güzel patlar bu tonlar
TombulHatun evet oymalarinda eskitme var icindede isiltilar uyar diye dusunuyorum
TombulHatun @bitterdelisi24 @Hoyrat @Deleted16 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/zSePszs.jpeg]
Bunada aşik oldum resmen😂
Redkids Benim krem incili bir modelim var. 2016 da karacadan almıştım. Yatak odam büyük ve yatağımi yere yakın aldım altında baza yok en büyük pişmanlığım 😂 Ama gelen gören bayılıyor. Bu renkte çok hoşmuş benimki de yeni gibi durmasa alırdım valla 😂 Ve çok uygunmuş ben 2016 da 1000 ₺ ye aldım pike takımı yok içersinde
Esmerkiz39 bununda pike takimi yok icerisinde bnde cok begendim😄
Redkids sade ve şık beğendim 😄