Redkids ben daha açık tonlar seviyorm sanki yatak odasnda ya su yeşili benm yatak örtüm aynı şekilde fonlarımda öyle 😄

Yatak odası mobılyan ne renk açıkk tonlar ise kendını gösterir bu takımla 😊 bu arada bende hıc kullanamıyorum böyle takımları bide bıraz pahalımı sankım 🙈

Redkids pembe aşığı olarak bu tarz benimde pembe var sık oluyor ama çok kullanışlı nama göre hayır ☺️

Çok güzel bayıldimmm🥰🥰 Ben aasla almam bu fiyata ve uğraşamam kimse gelmiyor evime ben ve eşim.uğraşamam yani bir tane yatak örtüsü 3-4 yastık kılıfları gupurlu felan almıştım 3 kere serdim bıraktım. Kışın battaniye seriyorum,yazın pike ohh miss yaşasın rahatlık…..😊😊😊😊

Redkids yok benim ki karaca home stella bordo diye geçiyor. Benim odamda beyaz. Bu renkler çok iyi oluyor gerçekten 👌👌indirime girerse diana bordo nakışlı serisini almak istiyorum. Ama saten olduğundan kimse sıcak bakmıyor 😀😀

Meva61 fiyat konusunda bir skintim yok aslinda 😄 yatak odam acik renkli ve oymalarinda eskitme gold var 😄

Hoyrat aslind abnce cok kullanisli ha pike örtmussun ha bu ötrüye hatta bn yatak nevresimi toparladiktan sonra direk ortuyü uzerine seriyorum😄

Redkids Benim krem incili bir modelim var. 2016 da karacadan almıştım. Yatak odam büyük ve yatağımi yere yakın aldım altında baza yok en büyük pişmanlığım 😂 Ama gelen gören bayılıyor. Bu renkte çok hoşmuş benimki de yeni gibi durmasa alırdım valla 😂 Ve çok uygunmuş ben 2016 da 1000 ₺ ye aldım pike takımı yok içersinde