Blondie Ben olsam ben de mankenin üstünde asla atmazdım yani ne alaka senle hayalde kurabilirdi yani

Gormek istese milyon tane gecelikli manken var alışveriş sitelerinde. Kendini bos yere uzme.

Menekseyapragi 😂😂 üzüldüm ya sonra aslinda inaninki cok kiskanc yapin var boyle degildim ama esimin daha once yaptiklarindan kaynaklı boyle oldum😒

Deleted10 google gecmisini herseyini görüyorum korkusundan birseye bakamiyor😂 ondan bide bunu düşündüm

Blondie ya tabii ki geçmişte yaşanmışlıklar varsa konu ayrı bende zaten düşüncelerini biliyorsanız diye söyledim onları çok haklısınız o zaman inşallah eşiniz o sebeple yapmamıştır bu sefer 😒

typeonegative insallah canım cok zor zamanlar gecirdim unutamadım hala ve guvenim çok kırıldı aklıma ozamnlar geliyor bu yuzden bitane hareketine tahammulum yok ondan oldu galiba bu tepkimde kendisi o sebeble yapmadığını söylüyor ama uzatmamak icin tamam dedim gectim😒

Blondie yavrum senin ona attigin gecelik trendyolda vs sitelerden degil mi? Girip her turlu bakar

Esimle 6 7 ay sonra istemeyerek de olsa 2 ay kadar ayrı Durucaz. 3 senelik evliyiz hiç telefonda o tur bisey konuşmadık. Ama konuşmak istiyorum nasıl girmeliyim mevzuya 🤣

Deleted10 bilmiyorum ama neye baksan görüyorum dedim ondan bide korkuyor insan kuruntu yapıyorum galiba😏

Kasimkahvesi Benim eşim girdiği icin konuya bana gerek kalmiyor😂 bazen ben yazıyorum dil emojisi attığım an anliyor zaten 😂

Blondie bence abartmamissin yani ne alakaaa? Hayır kendi internetten bakabilir yapmasın zaten ama senden bunu istemesi çok sinir bozucu

Blondie çok haklısın çok zor bir durum gerçekten benim lisedeki sevgilimde öyleydi ve bu düşüncelerle baş edemeyeceğimi anlayıp ayrılmıştım çok zor hele ki eş ise daha ciddi ve zor umarım atlatabilirsin bu düşünceleri

Birakrepkadini aynen canim benden istemesi oyle söylemesi canımı sıktı zaten benim😏 ve benim huyumu bilmesine ragmen