Yüz usturası kullanan memnun kalan varmi

Asya36 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/Vt1L5Y9.jpeg]
    Bu ikiliye son zamanlarda bayildimmmmm 😆 yuzunu guzelce yikayip temizledikten sonra c vitamini kullaniyorum (ayrica makyaj bazi olarakta kullanabilirsin cok faydali ) daha sonra usturayla yuzumü aliyorum😄 aldiktan sonra da nemlendiriyorum serumla yuzum isil isil ve yumusacik oluyor 😄 ayrica her gece uyumadan oncede c vitamini kullanirim lekelerde gozle gorulur acilma yapiyor 😄

Bnde inanılmaz derecede doğum lekeleri var çok teşekkür ederim deiycem kesinlikle

Popy_ sana attigim c vitamini sari olan digeri nemlendirici 😄 trendyoldan bakabilirsin migrosta bile satiliyor brn ikisini yaklasik 130 tl gibi bir rakama almistim sen takip et

Asya36

Popy_ [upl-image-preview url=//i.imgur.com/kAN405v.jpeg]
        Bakin trendyolda var migrosun kendi sayfasinada bakabilirsiniz ordada var 😄

Asya36 riica edrim canim kullanamaya baslarsan haber ver lutfen faydali olucak mi merak ediyorum cildinizde ☺

Redkids teşekkür ederim 💚 alırsam sarı olanı alıcam sadece sarı lekeler için etkili olur mu tek sıkıntım nemsizlik ve leke ve nasıl kullancam

Popy_ kuzum ikisini birlikte al cok kullanisli faydasini daha cok gorursun🙂

Redkids bu usturayı kaşlarımda kullanıp şekil vermek istesem sonradan kalın ve sert çıkmasına sebebiyet veriri miyim. ? Korkuyorum bende kararsızım kullanıp kullanmamakta

Deleted16 evet canim bn daha once kaslarim kalinlassin diye hatta hepsini jeletlemistim😃😃😃