Redkids Asya36 Popy_ [upl-image-preview url=//i.imgur.com/kAN405v.jpeg] Bakin trendyolda var migrosun kendi sayfasinada bakabilirsiniz ordada var 😄
Redkids Popy_ sana attigim c vitamini sari olan digeri nemlendirici 😄 trendyoldan bakabilirsin migrosta bile satiliyor brn ikisini yaklasik 130 tl gibi bir rakama almistim sen takip et
Popy_ Redkids teşekkür ederim 💚 alırsam sarı olanı alıcam sadece sarı lekeler için etkili olur mu tek sıkıntım nemsizlik ve leke ve nasıl kullancam
Redkids Asya36 riica edrim canim kullanamaya baslarsan haber ver lutfen faydali olucak mi merak ediyorum cildinizde ☺
Popy_ Redkids diğerinin etkisi ne tam olarak ben ustura kullanmam da ekstra nemlendirici kullanmama gerek var mı peki bunlardan sonra
Deleted16 Redkids bu usturayı kaşlarımda kullanıp şekil vermek istesem sonradan kalın ve sert çıkmasına sebebiyet veriri miyim. ? Korkuyorum bende kararsızım kullanıp kullanmamakta
Redkids Popy_ almisken ikile al maskelerden sonra yuzunu nemlendirirsin 😄 bu arada mukemmel kokuyorlar
Deleted16 Redkids ama bu defa hafif çıkmaya başladıklarında siyah siyah kalın çıkar mı o beni korkutuyo. Benim kaşlar hem seyrek hem ince hem de açık renkli 😀