Popy_ sana attigim c vitamini sari olan digeri nemlendirici 😄 trendyoldan bakabilirsin migrosta bile satiliyor brn ikisini yaklasik 130 tl gibi bir rakama almistim sen takip et

Asya36

Popy_ [upl-image-preview url=//i.imgur.com/kAN405v.jpeg]
    Bakin trendyolda var migrosun kendi sayfasinada bakabilirsiniz ordada var 😄

Asya36 riica edrim canim kullanamaya baslarsan haber ver lutfen faydali olucak mi merak ediyorum cildinizde ☺

Redkids teşekkür ederim 💚 alırsam sarı olanı alıcam sadece sarı lekeler için etkili olur mu tek sıkıntım nemsizlik ve leke ve nasıl kullancam

Popy_ kuzum ikisini birlikte al cok kullanisli faydasini daha cok gorursun🙂

Redkids bu usturayı kaşlarımda kullanıp şekil vermek istesem sonradan kalın ve sert çıkmasına sebebiyet veriri miyim. ? Korkuyorum bende kararsızım kullanıp kullanmamakta

Deleted16 evet canim bn daha once kaslarim kalinlassin diye hatta hepsini jeletlemistim😃😃😃

Redkids diğerinin etkisi ne tam olarak ben ustura kullanmam da ekstra nemlendirici kullanmama gerek var mı peki bunlardan sonra

Popy_ almisken ikile al maskelerden sonra yuzunu nemlendirirsin 😄 bu arada mukemmel kokuyorlar

Redkids ama bu defa hafif çıkmaya başladıklarında siyah siyah kalın çıkar mı o beni korkutuyo. Benim kaşlar hem seyrek hem ince hem de açık renkli 😀

Redkids ay inşallah faydası görürüm makyaj yapmak istemiyorum teşekkür ederim 💚 😍