Kızlar ilişkiden sonra tazyikli suyla vajinamın içinide yıkıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Bu arada spiralde takılı acaba bi zararı var mıdır? Siz de böylemi yapıyorsunuz?
Vajinal duş..
Valla bende yıkıyorum. Yıkanmaması gerekiyomus aslında ama içim rahat etmiyo 🤷♀️
Ayysssn evet dıştan yıkayınca içerde hala yapış yapış sperm oluyor. Ya da duştan sonra akıyor. 🤦🏼♀️
Zararı varmı bilmiyorum araştırmadım ama bende yapıyorum yoksa abdesti rahat alamıyorum o şekilde 🤨
SuperAnnee bunun için şampuan tarzı şeyler var, onlardan alıp kullanabilirsin belki daha az zararlı olur ☺️
SuperAnnee ben oraya sabun ,şampuan ile yikanirsa zararı var diye biliyorum. çünkü vajina kendini temizleme özelliğine sahip. Ve köpük oraya sürülürse ph dengesini bozuyor ama normal saf su ile bende temizliyorum ..
SuperAnnee zararliymis kuzum öyle okudum biyerde
SuperAnnee Ben normal banyo da bile köpük vurmamaya çalışıyorum belki zararlı diye bir de çocuk isteyenlerin vajinayı yıkamaması gerekiyormuş
Hoyrat tek suyla yikayinca temizleniyomu peki
Deleted11 şampuan, duş jeli veya genital bölgeye özel şampuanlar ph+ değerini bozuyor. Önerilmiyor. 🤷
SuperAnnee fazla su vajinanın ph değerini bozuyor,duştayken yaptım ve çok çektim önermiyorum.
Hoyrat Evet bende bişey kullanmıyorum sadece tazyikli suyla temizliyorum acaba o da zararlı ya. Spiral içerde küfleniyormuş bide 🤪😅
Kumruu çocukluğumdan beri sabunla yıkanırım sabunsuz banyo düşünemem gıcır gıcır ses gelmeden vücudumdam o duşu duştan saymam.kopük köpük her zerremi yıkarım(vajinam ve yüzümde dahil). simdiye kadar hiçbi sorun yaşamadım ikitanede çocuğum var ellerinizden öperler🤗
SuperAnnee küflenmez paslanır kız🤭🤭
Kumruu çok kötü ama ya. 🤢
Yasak_elma şu tazyikli olunca tamizleniyor.
wildangel yıkamayıncada akıyor ama. Bide kokusu var. Ayy anlatırken bile midem kalktı 🤢
Yasak_elma bende öyleyim. 🥳
Yasak_elma 😅😅. Napıcaz peki.
Deleted11 Aksine Kuzum o şekilde daha zararlı. Ph değerini bozuyor vajinanın. Saf su ile yıkanması daha sağlıklı 😊