Polyannacilik dolapfaresi rahatsız oluyorsanız yapilan espriye odaklanmayın orda soru sordum ben yada yorum yapmadan geçin gidin
Polyannacilik dolapfaresi yok tartışma çıkarmıyorum zaten sıkıntı yok bende kendimi açıkladım sizde kusura bakmayn
dolapfaresi Olinss her yerde karşıma çıktığı için bence çok fazla abartıldığını düşündüğüm için yazdım ben yanlış bişey söylemedim söylemek de istemem ben zaten hanımefendiye kusura bakmayın dedim
birburakannesi Polyannacilik bende bekleyim burda. Şey mi acaba ilişki aralığı fazla mı ondsn mi kaynaklı
Polyannacilik birburakannesi Kiz yok haftada 1 yada 2 kere oluyor genelde çok sıkta değil yani anlamadim
birburakannesi Polyannacilik bilemedim. Esim vardiyalı çalıştığı için geceleri pek evde olamıyor. Ben bu durumdan kaynaklı diye düşünüyorum uzun sürdüğü için bence
Kuzulkurt TombulHatun pollayananın cinsellik postu açtığını görünce bir şaşırdım girdim de dedim acaba fake hesabı var ona mı yazacaktı yanlışlıkla buraya mı yazdı 😂😂
TombulHatun Kuzulkurt ay bende incilikaftanın eski postınu gördüm dedim aha geri geldi post mu açtı 😂😂