Brvnonk Video gönderiliyor mu buraya. Elim ayağım titriyor kalbim durucak sanki kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu videoyu izledikten sonra nasl bir babasin ssn herkes baba olmamali herkes anne olmamalı
wildangel Brvnonk boşver canım atma buraya bende izledim psikolojim bozuldu eli kırılsın adi köpek herifin
Lavinia_ Brvnonk haberden haberim yoktu internete gezinirken gördüm görmez olaydım 😔 nasıl cani insanlar var 🥺 kiyilir mi be o meleğe 🥺 elleri kirilsin inşallah Dün böyle bir post açılmışdı böyle bir olaydan bahs etmişdi belki hatırlayan olur @Deleted11 kesin hatırlarsın acaba diyorum bir bağlantı var mı ? 🥺😔
Brvnonk wildangel çok kötüyüm aniden denk geldi sonuna kadar izledim aglamaktan mafoldum elim ayağım titriyor hiç iyi hissetmiyorum kendimi ya
Brvnonk Escobar foto olarak gördüm nasi dovebilir ki bir baba diye üç aylık ya sana ne zaari var kaldiramiyorsan sesini yaomicaktin adi herif ne istedin ondan ya 😭
wildangel Brvnonk bende ağladım elim ayağım titredi resmen nasıl ya bir baba nasıl yapabilir bunu ? Ben evladıma sinirlenip sesimi yükselttiğimde bile bin pişman olur gece uyuyamazken bu nasıl bir vicdandır anlıyamıyrorum..
Escobar Brvnonk insan eşini dostunu seçebiliyorda annesini babasını seçemiyor işte Yatacak yerleri kalmasın
Brvnonk wildangel Bende sesimi yukseltim vicdan azabı çekerim ya Allah’ım çok kötü denk geldi izledim bu hale gelicegimi bilsem izlemezdjm çok kötüyüm inan hastaneye gitmeyi düşünüyorum ya 😭
Brvnonk Lavinia_ ya pis vicdansız hadi aniden bir sinirle hafif dokundun devamını ne getiriyorsun adı herif erkeksin kuvvetlisin o melek bebek aglicak durmicak tabi köpek
wildangel Brvnonk dikkatini dağıtıcak başka şeylerle ilgilen canım Allah bildiği gibi yapsın ne diyelim ki 🥺
Brvnonk Lavinia_ Amin inşallah içerde yasatmszlar onu ondan baba olmaz yarn obur gün büyücek o çocuk gormicek mi duymicak mi acaba o çocukta o siddet nasıl bir travma bırakıcak of 😭
Lavinia_ Deleted11 Aradım bulamadım eniştesi mi kim durum da paylaşmış oda buraya yazmışdı dün ağrım vardı diye cevab yazamadım
Socutelady Brvnonk şokunu yaşıyorum hala adam madde bağımlısı… Karısı da adi bir insan inşallah ömür boyu sakat kalırlar Allahın belaları video çekene kadar neyse okadar ağır küfürler etmek istiyorum ki…