3 aylık bebeğini döven baba
- Düzenlendi
Lavinia_ kanım dondu diye post açıldı bu gün kuzeni paylaşmış sanırım, banada arkadaşım attı ne olduğunu bilmeden izledim içim cız etti (Allah korusun Allah kimseye göstermesin) ben bebeğin annesi olsam o pisliği öldürürdüm kesin, elimden kimse alamazdı. Ş.r.fsiz pislik herif. Bebeğin hayati tehlikesi bitmiş, iyiymiş ama bundan sonraki hayatı nasıl olur, bu travmayı nasıl atlatır Allah göstermesin, Allah çocuklarımızı korusun inşallah.
Brvnonk Bebek bu. Karnı açken ağlar, altı pisken ağlar, azıcık sıcaklasa, sıkılsa, canı acısa ağlar. Dili yok ki kendini ifade edecek yetisi yok ağlayarak büyüyecek ya buna tahammül edemeyen, bakamayan bağırıp dövecek olan çocuk doğurmasın lütfen ya böyle bir saçmalık olabilir mi günahsız bebeği ağladı diye dövmek. Geçenlerde de bir buçuk yaşındaki çocuğu yemek yemediği için burnuna yumruk atan baba haberlerini okudum. Yoğun bakıma alınıp yaşayamamış vefat etmiş 😫😫 Benim yüreğim el vermiyor izlemeye ya. Vicdanlı merhametli anne babalar evlatlar, içinde Allah korkusu barınan kalpler yetiştirmek tek duam 😢😢😢
Brvnonk Allah kahretsin onu kendi ellerimle öldürürüm öyle kocayı gebersin pislik onu izlerken keşke bana verseler o yavruyu dedim kendi kuzuma bakıp ağladım onun anneye babaya ihtiyacı var muhtaçken sana sen bir baba diyemiyorum dilim varmıyor sıfatsız kalkıp o pis ellerimle çocuğu dövdün Allah belasını versin inşallah elime geçse kemiklerini köpeklerin önüne atarım
zarifhanim of 😭😭kendime gelemiyorum yapmayın cocuk gazı vardır üç aylık niye aglicak ki başka ağlamıyor da ya mızmız sadece ne istedin ondan Allah’ın belası ağlasın ya ver snnesine durmuyor de pislik senin düşmanın mi bebeğin ya senden bir parça o Allah’ım sabır ver 😭🙏
Anna_karenina1 babayı geçtim ondan baba olmaz ama insan da değil o pislik adinin teki. Köpek bile merhametli.
Brvnonk baba demeyin bu adi yoksuna telefon elimdeyken 3 yasindakim oglum duydu bebegin sesini nasil agladi bebek diye🥺🥺😭😭 vicdansizlar birde video cekmis utanmadan indallah aci ceke ceke hayatta kalir bunun gibilere ölüm kurtulus olur hergun aci cekdin hayvanlar üzerinde yapilan deneyler boylelerin üzerinde yapilsin yeter artik 🥺
Brvnonk şoklardayım sadece insan değil o yaratık Allah onu bildiği gibi yapsın
İzlemek istemiyorum kaldıramam ama bahsettiğinize göre çok fena 😔 Allahım haketmeyen çocuk vermesin. İnsanlar 10-15 yıl evlat sahibi olmak ister bazılarıda anında olur kıymet bilmezler. Tek istediğim anne baba olamayacak insana Allah çocuk nasip etmesin ya 😔 okuduklarımla bile kötü oldum izlesem kendime gelemem 😔