zarifhanim of 😭😭kendime gelemiyorum yapmayın cocuk gazı vardır üç aylık niye aglicak ki başka ağlamıyor da ya mızmız sadece ne istedin ondan Allah’ın belası ağlasın ya ver snnesine durmuyor de pislik senin düşmanın mi bebeğin ya senden bir parça o Allah’ım sabır ver 😭🙏
3 aylık bebeğini döven baba
Anna_karenina1 babayı geçtim ondan baba olmaz ama insan da değil o pislik adinin teki. Köpek bile merhametli.
Brvnonk baba demeyin bu adi yoksuna telefon elimdeyken 3 yasindakim oglum duydu bebegin sesini nasil agladi bebek diye🥺🥺😭😭 vicdansizlar birde video cekmis utanmadan indallah aci ceke ceke hayatta kalir bunun gibilere ölüm kurtulus olur hergun aci cekdin hayvanlar üzerinde yapilan deneyler boylelerin üzerinde yapilsin yeter artik 🥺
Brvnonk şoklardayım sadece insan değil o yaratık Allah onu bildiği gibi yapsın
İzlemek istemiyorum kaldıramam ama bahsettiğinize göre çok fena 😔 Allahım haketmeyen çocuk vermesin. İnsanlar 10-15 yıl evlat sahibi olmak ister bazılarıda anında olur kıymet bilmezler. Tek istediğim anne baba olamayacak insana Allah çocuk nasip etmesin ya 😔 okuduklarımla bile kötü oldum izlesem kendime gelemem 😔
Redkids kanıt olmadan ceza almıyorlar çünkü. 🤦♀️
Redkids bak sende diyorsun “kanıt olduğu halde bile ceza almayanlar var” bu kadın nasıl inandırabilirdi kendini?
- Düzenlendi
Deleted11 bak sen anlamiyorsun sanirim beni diyorum ki bu kadin telini oraya koyup kayit altina niye almis? Birseylerden suphelendigi icin ve hissettigi icindir , bnde diyorum ki insan birseylerden suphelendigi kisiye evladini verir mi bu kanitladida ne oldu bu adam cezaevine gidip zikkimlanicak insallah geberir orda, evladini kaybetti evlat acisi cok zor , belki annelik icgüdüsünun verdigi hislerle davranmis olsaydi belki bu bebek yasiyor olacakti, şahsen ben telimi acip evladim ve esimin oldugu yere koyuyorsam birseyleri kanitlamak icin cok buyuk şüphem vardir