3 aylık bebeğini döven baba
Anna_karenina1 babayı geçtim ondan baba olmaz ama insan da değil o pislik adinin teki. Köpek bile merhametli.
Brvnonk baba demeyin bu adi yoksuna telefon elimdeyken 3 yasindakim oglum duydu bebegin sesini nasil agladi bebek diye🥺🥺😭😭 vicdansizlar birde video cekmis utanmadan indallah aci ceke ceke hayatta kalir bunun gibilere ölüm kurtulus olur hergun aci cekdin hayvanlar üzerinde yapilan deneyler boylelerin üzerinde yapilsin yeter artik 🥺
Brvnonk şoklardayım sadece insan değil o yaratık Allah onu bildiği gibi yapsın
İzlemek istemiyorum kaldıramam ama bahsettiğinize göre çok fena 😔 Allahım haketmeyen çocuk vermesin. İnsanlar 10-15 yıl evlat sahibi olmak ister bazılarıda anında olur kıymet bilmezler. Tek istediğim anne baba olamayacak insana Allah çocuk nasip etmesin ya 😔 okuduklarımla bile kötü oldum izlesem kendime gelemem 😔
Redkids kanıt olmadan ceza almıyorlar çünkü. 🤦♀️
Redkids bak sende diyorsun “kanıt olduğu halde bile ceza almayanlar var” bu kadın nasıl inandırabilirdi kendini?
- Düzenlendi
Deleted11 bak sen anlamiyorsun sanirim beni diyorum ki bu kadin telini oraya koyup kayit altina niye almis? Birseylerden suphelendigi icin ve hissettigi icindir , bnde diyorum ki insan birseylerden suphelendigi kisiye evladini verir mi bu kanitladida ne oldu bu adam cezaevine gidip zikkimlanicak insallah geberir orda, evladini kaybetti evlat acisi cok zor , belki annelik icgüdüsünun verdigi hislerle davranmis olsaydi belki bu bebek yasiyor olacakti, şahsen ben telimi acip evladim ve esimin oldugu yere koyuyorsam birseyleri kanitlamak icin cok buyuk şüphem vardir