• Gündem
  • 3 aylık bebek ölmüş 😓

Bende instangram tiktok sosyal medya hesaplarında biraz önce Bebek yaşamını yitirdi kafasına aldığı darbelerden dolayı yazıyordu

Peridehatunu ya inşallah ölüm haberini almayız duyduğumdan beri kendimde değilim ağlaması kulaklarımdan çıkmıyor senin gibi keşke bi göğsüme bastırsam sarılsam 😢😔

Aynı yaşta evladım var dokunmaya kıyamıyorum kıyafetlerini değiştirirken zarar vericem diye ödüm kopuyor nasıl bir mahluk bu ya geberesice. Güzel yavruma inşallah bir şey olmaz ama sağ olsa da o darbelerden kalıcı hasarı olur mu acaba ya beyni çok zarar görmüştür 😢😢

Askbulbulu içim parçalandı keşke her insan anne baba olamasa gerçekten oturdum saatlerce ağladım aklıma geldikçe kahroluyorum

Bomonti kadin anlıyormuş doğduğundan beri darp ediyormuş bebegi telefonu olmadığı için ailesinde kameralı telefon alıp odaya saklıyor ve kadın kapının önünde bekliyor bi müddet girsede bebegi elinden alsada nafile bebege doğduğundan beri darp ediyormuş serefsiz alçak

Askbulbulu elim ayağım bosaldi bi tuhaf oldum sanki kendi evladıma yapılmış gibi hissettim evde saga sola gittim videoyu unutamadım icim kaldırmadı allahin belasını cok kötüyüm umarım en kötü şekilde acı vererek ölur

Askbulbulu canımdan can gitti resmen o yaratığın çocuğa her vuruşunda sanki benim evladımmış gibi canım yandı😞 el kadar bebeği öldüresiye dövmek bu kadar kolay mı? Ne istedin 3 aylık bebekten? Rabbim onu sana emanet etti sen işkence ediyorsun birde sussun diye uğraşıyor. Ya Rabbim daha neler göreceğiz? Biz evlatlarımızın üzerine düşerken, düştüğünde kafasını bi yere çarptığında ağlamaması için uğraşırken bin bir türlü maymunluk yaparken neden?? Bebek bu ağlar, hastalanır ağlar, altı kirlenir ağlar, acıkır ağlar , uykusu gelir ağlar, ağlar ulan ağlar bebek bu.. Gerçekten diyecek birşey bulamıyorum yutkunamıyorum bile. Haberi izlediğimden beri kızıma bakıp bakıp gözlerim doluyor kızımı öpüp kokluyorum Allah’ım ben ve babası böyle olmayalım ne olur diyorum. Allah kahrı perişan etsin inşallah can çekişerek geberir inşallah🙏🏻