Bomonti bebeğin annesi eşinin doğduğunu defalarca görmüş ama eşi ikisinede zarar verir diye eşine sen niye dövüyorsun diyememis. Neyse kadın kendi annesine diyor anne eşim çocuğumu dövüyor diyor kadının annesi diyor ki kızım hangi baba evladını döver deyip inanmıyor. Sonra kadın yine evine geliyor eşi kadının telefonunu aldığı için kadın şikayet etmek için elind ebir kanıt olması için annesine demiş ki anne bana kamerali telefon ver hat olmasına gerek yok demiş annesinde napicaksin demiş anne eşim vermiyor telefonumu ben onu videoya cekicem diyor . Ve kadın annesinin verdiği telefonu kamaryi kayda alıp televizyonunda altında ilaçları koyduğu pembe sepet tarzı birşey varmış onun içine yerlestirmis ve eside o akşam çay yapsana deyip kadını mutfağa yollamış kadında çay suyu kaynamış mi diye bakmaya çıkarken videyu başlatmış ve esinin o goruntulerini kaydetmiş . Sırf elinde bir kanıt olsun diye . 5 saniye mi 5 dakika mi bilmiyorum içim parçalandı elim ayağım titredi diyor kadın . Ondan sonra kadın eşinin çocuğunu dövdüğünu görünce ah cocum sen babayi niye uzuyorsun felan diye kadın bebeğine diyormuş çünkü adama diyemiyoemus niye çocuğu dövüyorsun diye . Söylerse ikisinde zarra gorucagi için