ebru[upl-image-preview url=//i.imgur.com/TZ03fUG.jpeg]
23374
Yavru köpek 🐶🐶
Popy_ yanlış kişiyi etiketlemisim😂😂
Amannebileyim inşallah alışır bizimki de bugün bı kere yaptı yere sadece hep yanındaydim tuvaleti gelince hemen ciyakliyo kutuya pedine koyuyoruz gün geçtikçe alışacak gibi 🙏🤣
Popy_ fotoğraf da yine büyük çıkmış kafası filan daha küçük aslında 😂
- Düzenlendi
Lagerthaaa Bir süre kutuda alıştırın sonrasında pedi görebileceği bir yere koyun gözlemleyin gidip kendi yapıyor mu diye sürekli kutuya yaparsa kutuyu kaldırdığınız zaman pede geçişi biraz sıkıntı verebilir en kısa sürede alışır umarım 😊
- Düzenlendi
Lagerthaaa yaa 🥰 nasıl minikk o Biraz daha büyürse oyun ister dış geçirmeye çalışır ona göre eğitin eminim bebeğini çok güzel korur onunla büyürse herşeyden korur ama çok tatlıı ya ☺️
Amannebileyim bı buçuk aylık olsun yemesi içmesi düzelsin tamamen kutuyu kaldiricaz teşekkürler 🥰
Popy_ herşeyin küçüğü tatlı derler ya bence cidden öyle bu cinslerin büyük olanlarından çok korkarım ben normalde ama bu çok tatlı 😂😍
Lagerthaaa ayy bak büyümüş halini düşünmedim ürkütücü pitbul gibi bişey olur heralde
Lagerthaaa İnşallah çabuk alışır da sizinle beraber uzun yıllar yaşar 😊 tüyü kadar ömrü olsun yavrucağın
Popy_ eşim elinde büyüyeceği için sana ürkütücü gelmez diyo ama bakalım yaşayıp görücez 🤷😂
Amannebileyim aminnn çok teşekkür ederim 🌸🌸
Lagerthaaa Ben de yavru kedi almayı düşünüyorum köpek gibi zorlukları var mıdır tuvalet eğitimi veya gece ağlaması vs gibi
Amannebileyim kediler özellikle gece rahat vermiyor
Lagerthaaa yatağına sizin ya da eşinizin kokusunun sindiği vazgeçebileceğiz bir atlet, tişört koyabilirsiniz. Yatağın altına da sıcak su torbası. Bir şeye sarın ama ne olur ne olmaz. Yeterli gelecektir. Eğitim için de https://instagram.com/kralailesi?utm_medium=copy_link buradan öncelikle köpek beden dili eğitimi almanızı önerebilirim.
Gama Bütün kedi hayallerim suya düştü şu an 😂
Amannebileyim köpekten daha akıllı hayvandır kediler çok çabuk kuma alışırlar ben çok kedi sahiplendiririm sokağımda bahçemde baktığım kedilerin hepsinin hemen hemen yuvası oldu :) bitane de evde baktığım var 2 yıldır bizimle hamileliğimi anladı doğum yaptım çocuğumu bile sahiplendi hemen benimsedi hiç zorluk çıkarmadı 😂 kizana girince biraz sıkıntı oluyo dişisinde de erkeğinde de onu yaşından önce kısırlaştırınca sıkıntı yok. Gerçekten her evde bı kedi olmalı eğer istiyorsanız hiç beklemeyin ,🌸🌸🌸😍😍😍
Gama yavruyken rahat vermemesi çok normal benim kedim benimle yatar benimle kalkar bence onlarında insanlar gibi karakterleri var kimi çok hareketli yaramaz kimisi tembel uysal :)
Francheska teşekkürler peteğin yanında yatiyo. Ama sıcak su torbasına gerek varmı yine de üşür mu acaba
Lagerthaaa bayılıyorum ya
İsirasim geliyor