ebru[upl-image-preview url=//i.imgur.com/TZ03fUG.jpeg]
23374

Amannebileyim inşallah alışır bizimki de bugün bı kere yaptı yere sadece hep yanındaydim tuvaleti gelince hemen ciyakliyo kutuya pedine koyuyoruz gün geçtikçe alışacak gibi 🙏🤣

Popy_ fotoğraf da yine büyük çıkmış kafası filan daha küçük aslında 😂

Lagerthaaa Bir süre kutuda alıştırın sonrasında pedi görebileceği bir yere koyun gözlemleyin gidip kendi yapıyor mu diye sürekli kutuya yaparsa kutuyu kaldırdığınız zaman pede geçişi biraz sıkıntı verebilir en kısa sürede alışır umarım 😊

Lagerthaaa yaa 🥰 nasıl minikk o Biraz daha büyürse oyun ister dış geçirmeye çalışır ona göre eğitin eminim bebeğini çok güzel korur onunla büyürse herşeyden korur ama çok tatlıı ya ☺️

Popy_ herşeyin küçüğü tatlı derler ya bence cidden öyle bu cinslerin büyük olanlarından çok korkarım ben normalde ama bu çok tatlı 😂😍

Lagerthaaa ayy bak büyümüş halini düşünmedim ürkütücü pitbul gibi bişey olur heralde

Lagerthaaa İnşallah çabuk alışır da sizinle beraber uzun yıllar yaşar 😊 tüyü kadar ömrü olsun yavrucağın

Popy_ eşim elinde büyüyeceği için sana ürkütücü gelmez diyo ama bakalım yaşayıp görücez 🤷😂

Lagerthaaa Ben de yavru kedi almayı düşünüyorum köpek gibi zorlukları var mıdır tuvalet eğitimi veya gece ağlaması vs gibi

Amannebileyim köpekten daha akıllı hayvandır kediler çok çabuk kuma alışırlar ben çok kedi sahiplendiririm sokağımda bahçemde baktığım kedilerin hepsinin hemen hemen yuvası oldu :) bitane de evde baktığım var 2 yıldır bizimle hamileliğimi anladı doğum yaptım çocuğumu bile sahiplendi hemen benimsedi hiç zorluk çıkarmadı 😂 kizana girince biraz sıkıntı oluyo dişisinde de erkeğinde de onu yaşından önce kısırlaştırınca sıkıntı yok. Gerçekten her evde bı kedi olmalı eğer istiyorsanız hiç beklemeyin ,🌸🌸🌸😍😍😍

Gama yavruyken rahat vermemesi çok normal benim kedim benimle yatar benimle kalkar bence onlarında insanlar gibi karakterleri var kimi çok hareketli yaramaz kimisi tembel uysal :)

• Gama bunu yanıtladı.
                    • Gama bunu beğendi.

Francheska teşekkürler peteğin yanında yatiyo. Ama sıcak su torbasına gerek varmı yine de üşür mu acaba