Lagerthaaa ayy bak büyümüş halini düşünmedim ürkütücü pitbul gibi bişey olur heralde

Lagerthaaa İnşallah çabuk alışır da sizinle beraber uzun yıllar yaşar 😊 tüyü kadar ömrü olsun yavrucağın

Popy_ eşim elinde büyüyeceği için sana ürkütücü gelmez diyo ama bakalım yaşayıp görücez 🤷😂

Lagerthaaa Ben de yavru kedi almayı düşünüyorum köpek gibi zorlukları var mıdır tuvalet eğitimi veya gece ağlaması vs gibi

Amannebileyim köpekten daha akıllı hayvandır kediler çok çabuk kuma alışırlar ben çok kedi sahiplendiririm sokağımda bahçemde baktığım kedilerin hepsinin hemen hemen yuvası oldu :) bitane de evde baktığım var 2 yıldır bizimle hamileliğimi anladı doğum yaptım çocuğumu bile sahiplendi hemen benimsedi hiç zorluk çıkarmadı 😂 kizana girince biraz sıkıntı oluyo dişisinde de erkeğinde de onu yaşından önce kısırlaştırınca sıkıntı yok. Gerçekten her evde bı kedi olmalı eğer istiyorsanız hiç beklemeyin ,🌸🌸🌸😍😍😍

Gama yavruyken rahat vermemesi çok normal benim kedim benimle yatar benimle kalkar bence onlarında insanlar gibi karakterleri var kimi çok hareketli yaramaz kimisi tembel uysal :)

• Gama bunu yanıtladı.
          • Gama bunu beğendi.

Francheska teşekkürler peteğin yanında yatiyo. Ama sıcak su torbasına gerek varmı yine de üşür mu acaba

Lagerthaaa petshop tan toz süt alın çok küçükse biberonla besleyin merak etmeyin birlikte büyüyünce kediyle arkadaş olacaklar benim köpeğim ve kedim hep birlikte yatıyorlar

Amannebileyim benim kedim Bombay cinsi çok akıllı sarman veya Bombay öneririm. Tekirler oyuncu oluyo cins alınmasına karşıyım

Kumral188 ben bakamadım bebeğinden dolayı eşimin kardeşime verdim burda ilgilenemedigimden dolayı kötü oldu o bakiyo 1 ay sonra geri alicaz dua edince yaşasın inşallah

Amannebileyim yok ben 5 kilo mama alıyorum iki üç ay gidiyo felicia markası da. Bide kum onlar 25 30 civarında 3 ay da iç dış parazit onlarda 90 küsur lira olması lazım başka bişey yok

Lagerthaaa olsun iyi yapmışsınız biraz büyüsün kendine gelsin yine alırsınız çünkü çok küçükken bakımı zor oluyor çok küçük ayrılmış annesinden inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz köpeğinize 🙏🏻

Lagerthaaa Köpek kadar masrafı yok en azından 7-8 ay köpek besledim evi barkı satıp mama alacaktım en son 😂😂