Kizlaaarrrr az once bir haber okudum kadinin biri bir aylik bebegini sobada yakmis. Cocugun cesedini morga kaldirmislar otopsi icin kadini tutuklamislar. Hic iyi degilim. Nereye gidiyo insanlik . Annelikden merhametten sevgiden uzak caniler .

1bbby 🥺her kes sanki delirmiş.Biri karısını keser,biri çocuğunu fare zehri verir.Resmen insanlıktan çıkmışlar.Kendi canından olan birine nasıl o hayvanlığı yapa bilirsin yaa.😟
    Alka mantığa bile sığmıyor.O canı senmi verdin vahşi sen de alıyorsun :(
    Allah islah etsin.
    Çok düşünüp kendinizi üzmeyin.Ölmüşle olmuşa çare yoktur. Cezasını aldı ama öteki dünyada daha ağır bir bedel ödeyecek.

1bbby Bnde dün 2 aylık bebeğini döven babayı gördüm sosyal medyada bebek beyin kanaması geçiriyor o kadar acımasızki Rabbim merhamet etsin inşallah 🙏

1bbby ayy pislikler nasıl da çoğalıyor ya rabbim hepsinin kökünü kurutsun inşallah. Vicdansizligin kaçıncı seviyesi bu ya çocuğunu yakmak nedir bir de oturup izlemiş mi ya yuh artık daha fazlası olamaz dedikçe çok daha fazlasını görüyoruz

Dünya zaten bu bebekler bu melekler sayesinde duruyor ama pislik ler dünyayı yok etmek için ellerinden geleni yapıyor . Rabbim sen kötü insanlara en ağır cezayi ver ya rabbim

1bbby Çok şükür Rabbim taş yağdırmıyor başımıza. Çocuğunu baş üstünde gezdiren peygamberlerin ümmetiydik halbuki. Nasıl bu kadar acımaz cani oldu bu millet. Nasıl yozlaştı bu kadar. 2 dakikalık zevkiniz için niye harcarsınız o çocukları. Sen getiriyosun bu dünyaya en iyi şekilde bakmak zorundasın. Ne günlere kaldık ya

Nslhnftr biz peygamberin ümmeti olmayi hak etmiyoruz . Cok acı. 😓

1bbby şerefsiz adi kadın ya ne kadar kolay geliyor biri bebeğini öldüresiye dövüyor psikolojik sorunum vardı biri bebeğini balkondan aşagı atıyor psikolojik sorunum vardı biri bebeğini yakıyor artık kopsun kıyamet

Herseyguzelolacak27 ahh ahh yüregim kaldirmiyor artik telefona bakmaya korkar oldum . Ogluma bakip bakip agliyorum . Benim oglum takilip dusünce . Hemen yerimden firliyorum bagrima basiyorum. İnsan evladini nasil sobaya atar nasillll. Bu nasil bir canilik . Psikolojin yerin dibine girsin herkes sorun yasiyor . Herkesin evliligi 4. 4 luk mu sanki. İyi bizde kocamizla kavga edip hirsimizi cocuklarimizdan alalim. Sabir sabir sabirrrrr

Herseyguzelolacak27 keskeeee. O cocuga bir bakan bulunur. Rabbim onun rizkini verir. Bana bisey olsa cocuguma kim bakar diye dusunmesi lazimken. Cocugunu öldürüyor. Kahrolasi canii

1bbby anne değil o o sıfatı haketmiyor 🤬🤬