Kızlar daha önce size yazmıştım 1 yıllık evliyim 5 aylık hamileyim baştan beri cinsel ilişkimiz çok monoton isterdim ki eşim benimle cinselliği sevsin beni arzulasın ama onda böyle bir şey yok. Ön sevişmemiz yok orgazm hak getire bari ilişkide zevk alıyım diyorum ama o kıvama bile gelmeden eşim boşalıyor. Erken boşalma problemi mi bu bilmiyorum şöyle anlatayım yapalım diyor bir iki dudağından göğüsümden öpüp direkt sekse geçiyor o da 3 dakika anca sürüyor. En azından ön sevişme uzun tutsak erken boşalmasında problem değil şöyle düşünün 3 gün birlikte olmadık ben uyudum geldi öptü beni birlikte olduk uykuya devam ediyordum o kadar anlamıyorum seks yaptığımızı. Hiç ikinci kez yapmıyoruz belkide problem bu daha 29 yaşında ama bir kere yaptığında yoruluyor. Cinsel anlamda hiç mutlu değilim kendimi beğenilmeyen arzulanmayan bir kadın olarak görüyorum. Burada bir saat yapıyoruz yok şöyle yapıyoruz diyenleri görünce üzülüyorum. Ona bunu belli ettiğimde sen böyle yapınca stres oluyorum yapmak istemiyorum diyor.