Kızlar daha önce size yazmıştım 1 yıllık evliyim 5 aylık hamileyim baştan beri cinsel ilişkimiz çok monoton isterdim ki eşim benimle cinselliği sevsin beni arzulasın ama onda böyle bir şey yok. Ön sevişmemiz yok orgazm hak getire bari ilişkide zevk alıyım diyorum ama o kıvama bile gelmeden eşim boşalıyor. Erken boşalma problemi mi bu bilmiyorum şöyle anlatayım yapalım diyor bir iki dudağından göğüsümden öpüp direkt sekse geçiyor o da 3 dakika anca sürüyor. En azından ön sevişme uzun tutsak erken boşalmasında problem değil şöyle düşünün 3 gün birlikte olmadık ben uyudum geldi öptü beni birlikte olduk uykuya devam ediyordum o kadar anlamıyorum seks yaptığımızı. Hiç ikinci kez yapmıyoruz belkide problem bu daha 29 yaşında ama bir kere yaptığında yoruluyor. Cinsel anlamda hiç mutlu değilim kendimi beğenilmeyen arzulanmayan bir kadın olarak görüyorum. Burada bir saat yapıyoruz yok şöyle yapıyoruz diyenleri görünce üzülüyorum. Ona bunu belli ettiğimde sen böyle yapınca stres oluyorum yapmak istemiyorum diyor.

Nurisdeniz34 herkezin güç seviyesi yada hormonları farklı olur canım gerkez iki üç kez yapacak diye birşey yok buna takılma ama zevk alma konusunda eşinizin sizi tatmin etmesi gerek haklısınız on sevisme uzun olursa siz daha haz alirsiniz. Erken boşalma içinde bir doktora danışabilirsiniz.

Hoyrat ama 1 yıllık evliyiz hiç mi ikincisi olmaz haftaiçi çalıştığı zamanları anlıyorum ama haftasonu evde olduğunda ya da yaz tatilinde yine aynı ay ne biliyim artık çözüm bulamıyorum söyledim ön sevişmeyi arttıralım ben böyle anlamıyorum diye ama yine aynı

Nurisdeniz34 Ay bunların stresleri bir bitmedi ya sanki sadece kendileri stres oluyor. Gencecik adam zirvelerde olması gerekirken bir de sana duygu sömürüsü yapıyor kanma bunlara. Nereden mi biliyorum? Bir tanede bende var libidosu düşük bahaneci herif. Gıcık oluyorum gençliğim gidiyor 😡

Nurisdeniz34 anladım canım haklısın ama doktorla girusseniz belki daha iyi çözüm bulursunuz ☺️

gectibizden5 aynen valla gecelik giymem bile onu stres ediyor bu konuda hiç özgüveni yok isterdim valla beni arzulayan konuşmalar yapsın arasın konuşsun bir şeyler yapalım diye ama nerde ilk sene böyleyiz onuncu seneye ayda bir yaparız herhalde

Nurisdeniz34 çocuk olunca daha kötü oluyor canım 7 aylık bebem var zaten ondan fırsat bulamıyoruz yüzsüz gibi de hep ben istiyorum

Nurisdeniz34 Sorun seninle alakalı değil bence eşinle alakalı. Kendine güvenini kaybetme. Erken boşaldığı için asıl onun kendine güveni yoktur. Libidosu da düşükse hemen oldu bittiye getiriyor işte. Libidosunu yükseltecek yiyecekler yiyebilir. Kuruyemiş bal karışımı macun yapabilirsiniz. Erken boşalma problemi için ilaç falan kullanabilir.