hayatcokgzl zor durumun canım . Bir işe başlasan ev tutsan kendine kadın sığınma evlerine gitsen yada cocugunla.
Sözde koca olacak adam bana :(
hayatcokgzl çok üzüldüm canm Allah yardımcın olsun ailen biliyormu bunları onların yanına gitsen
hayatcokgzl ayrıca bosanirsan çocuğu sana verirler daha küçük çünkü
hayatcokgzl gidip gelmen olayı daha kötü etmiş. Hepsi daha da cesaret bulmuşlar nede olsa gidecek yeri yok diye. Allah yardımcın olsun kardeşim çok zor çok gitsen gidemiyosun. Kalsan yabancısın. Kendine bile yabancı oluyorsun. 😔
hayatcokgzl okurken ruhum daraldi saka gibi cidden bune boyle nefret ediyorum boyle insanlardan kaynana degil yılan bildigin bu. Yan komsum var bi teyze gecen ay sinirli bi sekilde geldi ogluna saydırıyor noldu teyze dedik gelin assaya cocuga pizza almaya gidiyor benim oglan yorgunum diye yatiyor kalkkkk kizi yollama tas mi tasidin sanki " demis baya sinirliydi kizi azarliyor dedi acti agzini ogluna. Helal olsun sana teyze dedim kimi kaynana var oglu karisina bagirinca hoşuna gider dedim Allah belasini versin oyle kaynananin dedi. Bacim sen bi kere düşmüşsün bok çukuruna o insanlar insan bile degil yazik ki cok yazik. Kocan sana deger vermiyor ki onlar versin. Zaten onlar sana boyle davranıyorsa bunun sebebi kocan. Cidden uzuldum senin icin bosanamam , kalamam vs vs diye dusunme ne bekliyorsun daha sen yani o evde durup kanser olmayi falan mi üzüntü dert keder adami kanser ediyor evladini da tabiki sen alacaksin bosuna da korkma bunlarla ömür gecmez bi kasik suda bogasim geldi duzelmezler asla
Daha detaylı bilgi almak için 24 saat hizmet veren “Alo 183 Kadın, Çocuk ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı”nı arayabilirsiniz.
İstersen burayı ara bilgi falan al canım
ufaktan itiş kakışlar başladıysa devamı gelir (inşallah gelmez ama) gibi sanki.
Allah yardımcın olsun canım.
hayatcokgzl ne diyeyim 7 sinde neyse 70 inde odur. Kadinlarin gucu yetmiyo adam etmeye. Doguran kisi edememis karisi napsin
hayatcokgzl valla bacım allah yardımcin olsun ne kocan ne kaynanan çekilecek dert degil de kendilerinin adam edemedigini sen nasıl adam edecekmissin ? Senin suçun neymiste onunla ugrascakmissin yani ama anlamadigım tek sey neden gidersen tek gitmek zorundasın bebegini neden goturemiyosun ?
hayatcokgzl oy canım benim kıyamam bence hiç çekme ailene de gitme sen iyi olucaksın ki çocuğuna iyi bakabilesin en yakın polis karakoluna git seni sığınma evlerine yerleştirirler çocuğuna al git sonrası devlet yardım ediyor zaten yerini de sen istemezsen kimseye söylemiyorlar hiç çekme canına yazık sen bu dünya ya bir daha gelmeyeceksin unutma kendine iyi bakman lazım çocuğun var ama dediğim gibi hiç. Çekme sığınma evine git
hayatcokgzl annesinin adam edemediğini bu yaştan sonra sen hiç adam edemezsin. Belki değişir diye içinde bir umut var ama acı gerçek değişmeyecek canım o böyle gidecek. Giderken şartlar ne olursa olsun öyle bir babaya ve babaanneye çocuğumu bırakmazdım kimseden sana destek yoksa kadın sığınma evleri var. Bak bu da şiddet illa sana dokunması gerekmiyor.
hayatcokgzl elalemin hakaretini çekip hizmet edeceğime , kendi babamın kötü bakışlarını tercih ederim