Hayat_ bende öyleyim cnm aşırı morelim bozuluyor odaklanamiyorum bende yaşamak istiyorum artık o duyguyu ama olmuyor çok yoruldum

Serap20 Gerçekten tebrikler o anda aklınıza başka nasıl bir şey gelebildi 😂

Serap20 peki hic kendi kendine yaparak oldunmu ben öyle de olmadim yani hic o duyguyu bilmiyorum cokkk arastirdim cokkk seyler okudum dinledim ama yokk yokk yokkk artik biktim valla

Hayat_ Yok cnm nerde keşke elimle bari olsam diyorum orgazm olmak nedir hiç yasamadim

Serap20 g noktası orgazmı başka bir şey mi? Yoksa normal orgazm mi olmadınız ? Kusura bakmayın gerçekten bilgim yok g noktasını da yeni öğrendim buradan sanırım ben hep vajinal boşalıyorum ben öyle düşünüyorum tam da emin değilim öğrenmek amaçlı soruyorum lütfen yanlış anlamayın

Bende g noktası değilde orgasm merak ediyorum nasıl bir his sanki çişin geliyormuş gibi mi oluyor geçenlerde sanki az bişey öyle oldu biraz tatmin olmuştum ama her zaman ki gibi yarı yolda bırakıldım

Her kadının boşalma şekli farklı oluyo kimisi kasılıyo kimine kadılmadan rahtlama geliyo ben kasılmalrı okadr hissetmiyorum çok zevk aldıgımı hissediyorum aşırı ama sonra bi rahtlma sonra çok ıslak hissediyorum

Cikolataliparfe benimde bı bilgim yok cnm nurdan okuduğum kadarıyla işte yani orgazm olamiyorum

Serap20 bende senin durumundayım odaklanamıyorum bir türlü onun icinde orgazmın ne olduğunu bilmiyorum ne garip dimi bazıları cok güzel oluyor bazılarıda hic yaşamıyor bu durumu🥲