Serap20 g noktası orgazmı başka bir şey mi? Yoksa normal orgazm mi olmadınız ? Kusura bakmayın gerçekten bilgim yok g noktasını da yeni öğrendim buradan sanırım ben hep vajinal boşalıyorum ben öyle düşünüyorum tam da emin değilim öğrenmek amaçlı soruyorum lütfen yanlış anlamayın

Bende g noktası değilde orgasm merak ediyorum nasıl bir his sanki çişin geliyormuş gibi mi oluyor geçenlerde sanki az bişey öyle oldu biraz tatmin olmuştum ama her zaman ki gibi yarı yolda bırakıldım

Her kadının boşalma şekli farklı oluyo kimisi kasılıyo kimine kadılmadan rahtlama geliyo ben kasılmalrı okadr hissetmiyorum çok zevk aldıgımı hissediyorum aşırı ama sonra bi rahtlma sonra çok ıslak hissediyorum

Cikolataliparfe benimde bı bilgim yok cnm nurdan okuduğum kadarıyla işte yani orgazm olamiyorum

Serap20 bende senin durumundayım odaklanamıyorum bir türlü onun icinde orgazmın ne olduğunu bilmiyorum ne garip dimi bazıları cok güzel oluyor bazılarıda hic yaşamıyor bu durumu🥲

trendyol2 bilmiyorum gerçekten kendim nasıl yapacam çok üzülüyorum

Serap20 burdada yazılanları okuyunca insan imreniyor tabi bende neden olmuyor diye eskiden takmazdım ama şimdi ciddi ciddi takıyorum)

Serap20 ben bu forma girince öğrendim kadınların da boşaldığını 🤦‍♀️tamam daha evleneli 2 buçuk sene oldu ama baştan bilseydim en azından g noktasını bulmaya çalışırdım şimdi çocuk uyanicak korkusundan hemen oldu bittiye geliyor nasıl odaklanicaz