Deleted16 ekmek bizde de tüketilmiyo bakma tombul olduğuma ekmek çok yemeyiz. kalıyo bende çekiyorum anneme de kayınvalideme de yolluyorum birazını ıslatıp cam kenarına koyuyorm kuşlara 😁

Redkids cok sebze falan varsa hatta nerdeyse ne varsa bir sekilde buzluga atıyorum bozulmadan .kücük kriz geçiriyorum bozulucaklar diye .bir sekilde degerlendiririm .kozmetikde de öyle ,tarihi gecmeye yakın olanları one digerlerini arkaya alırım tarihe göre sıralarım stres oluyorum bosa gitmesin 😂

Redkids Keşke öyle bir sırrım olabilseydi ama yok.. 😂 bi kaç bişey kaparım belki şuralardan

Redkids yapmam mı tabiki 😂yada saçı sıkı toplayınca bebek sacını yapıstırmak için bile kullanabilirim .yıkayıp kurutup üstüne sac spreyi sıkıp kullanmıslıgım var. tek kullanımlık el ve ayak maskelerini iki üç kez kullanabilirim. biten kremleri keserim sömürürüm iyice var da var 😂

Rouge Aaaa biten kremleri kesmek bunu yapıyormuşum bende 😂

TombulHatun kuşlara vermek mantıklıymış bende öyle yapayım 🥰🙏🏼🌸 ben kaynanama göndermek istemem sonra arkamdan laf yapar 😀

Redkids bayat ekmekleri kurutup robonttan gecirip galete unu yaparım,biten diş macununu keser icini iyice ısırırım,ketcap mayanez şişelerini keser dibini kadar sıyırırım,bitmis sampuan sisesine su koyar kullanirim bu bulaşık deterjanı icinde gecerli aklima bunlar geldi şuan

Akrep yaa bak 😂onu herkes yapsın ya en az 10 kullanımlık ürün çıkıyor.sevmedigim ürünse de yaparım bunu baska sekilde baska yerde kullanırım nadir atarım cope o da hicbiyerde bir halta yaramıyorsa 😂

Yasak_elma kremlere şampuanlara falan da yap 10 kullanımlık ürün cıkıyor sampuana su dokup işlevini bozmaktansa kesip kullanıyorum😂🌸

Rouge Benimde çok oldu biliyormusun kullanmadığım parfüm şişelerini bile sırf güzeller diye saklardım. Sonra kullanamadığımı görünce atardım ama bir kaç yıl orda oraya taşırdım onları😂😂 Tabi bunlar tasarrufçuluk değilde aklıma geliverdi ahahahs