Redkids fikirlere açığız 😁
Tasarruf sırlarınız 🤓
Deleted16 ekmek bizde de tüketilmiyo bakma tombul olduğuma ekmek çok yemeyiz. kalıyo bende çekiyorum anneme de kayınvalideme de yolluyorum birazını ıslatıp cam kenarına koyuyorm kuşlara 😁
TombulHatun kalan ekmeklerden pizza yapiyorum korkma korkma yumurta cayi karistirmiyoruma hshs
Redkids cok sebze falan varsa hatta nerdeyse ne varsa bir sekilde buzluga atıyorum bozulmadan .kücük kriz geçiriyorum bozulucaklar diye .bir sekilde degerlendiririm .kozmetikde de öyle ,tarihi gecmeye yakın olanları one digerlerini arkaya alırım tarihe göre sıralarım stres oluyorum bosa gitmesin 😂
Redkids pizza iyidir😂 yapma öyle şeyler yumurta çay filan nedir 😂😂
TombulHatun aaaa görmedin mi darilirim tasarruf siirim o bemim😁
TombulHatun kuşlara vermek mantıklıymış bende öyle yapayım 🥰🙏🏼🌸 ben kaynanama göndermek istemem sonra arkamdan laf yapar 😀
Rouge bende biten diş macununun tüpünü keserim😀
Biten sampuani su ile calkalar calkalar pertini cikaririm 😂
Redkids bayat ekmekleri kurutup robonttan gecirip galete unu yaparım,biten diş macununu keser icini iyice ısırırım,ketcap mayanez şişelerini keser dibini kadar sıyırırım,bitmis sampuan sisesine su koyar kullanirim bu bulaşık deterjanı icinde gecerli aklima bunlar geldi şuan
Redkids aa ben bişeyler kaçırmışım 🙈😄😂
Deleted16 ay insan Allah razı olsn der ne laf yapacak. Kuşlara ver o zaman hayvanlar nasiplensin 😂
Yasak_elma kremlere şampuanlara falan da yap 10 kullanımlık ürün cıkıyor sampuana su dokup işlevini bozmaktansa kesip kullanıyorum😂🌸