Sihirlisabuncu JartiyerliKedi 1.Ayy benim ki de aynı bir kere çok kaygan olduğu için yanlişlikla girmişti anal ilişki 2.hatırlamıyorum pek fazla sevmem 3.doggy ikimizde severiz
JartiyerliKedi Sihirlisabuncu 😂anal sevenleri anlamiyorum gerçekten işte bu yüzden zevkler ve renkler tartışılmaz
Pcoslu1anne JartiyerliKedi 1.Yaptığın ve bir daha asla yapmayacağın cinsel ilişki hangisi?Hic biri hepsini her daim yapabilirim 2.En son ne zaman masturbasyon yaptın?Dün 🤣 3.En sevdiğin pozisyon hangisi? Doggy ve bacak omuza 😍🍑
typeonegative JartiyerliKedi 1.anal denemiştik ve zevk alsakta yapmıycaz demiştik onun için anal 2.evlenmeden birkaç gün önce yani 5 ay önce 😂 3.bütün pozisyonları seviyorum ama cowgirl en sevdiğim 😁
Pcoslu1anne JartiyerliKedi Sexte sınır yoktur 🤣🤣 Her pozisyona açığım popom kalktıkça 🤣 Dogumdan sonra hareketlerim sınırlı oldu 🤣
typeonegative JartiyerliKedi ay şimdi nasıl anlatsam 😂 mesela analdayken önden parmaklayınca hayatımda aldığım en iyi zevk diyebilirim 😂 biraz açık oldu ama olsun
gectibizden5 JartiyerliKedi 1-asla asla demem 😬 2-3 gün önce yaparken kapı çaldı yarım kaldı 3- kaşık pozisyonunu seviyorum hem eşimle temas halindeyim hem de eşim o sırada mast yaptığında uçuyorum 🤭