Acibaal Mutlaka cam kapı acıyorum hergun kar kış da olsa ruhum daralıyor yeminle kız sanki ev cok pismiş hissi oluyo acmayınca ki acmayanlar var onları da çözemiyorum bacım
Twogirlmom typeonegative ben cam pencere ne varsa açıyorum temizliğini yapar öyle kapatırım kapalıyken temizlik yapamam daraltı gelir 😄 açınca daha bi miss oluyor gibi
bitterdelisi24 Deleted21 haha hasta olcam :)) alıskanlık ya bende mutlaka açarım işte deterjan kokusu sinmesin diye malum bebek var
Ase24 Temizlikten önce evdeki bütün odaların camlarını açar havalandırırım çok keskin bir temizlik malzemesi kullanmadıkca temizlik sonrası cam açmam ya da temizlik yaparken. Toz girer korkusundan dolayı temizlik öncesi cam açmak tercihimdir😅
Elizabeth Deleted21 çok istahlandim yine yarın bı temizleyim lafı olmuşken 3 gündür hiç isteğim yok😁😁
TombulHatun typeonegative heryeri açarım ceryan yapar temzilik yaparken de terlerim sonra hasta olmamak için uğraşırım 😄😄😄
Deleted21 Elizabeth aynen ben yeni bitirdim tertemiz oldu , çocukla kaç saat sürer bilmiyorum . Yarın görümcecim gelicek 😂
Elizabeth Deleted21 ay ne güzel benim bugün hiç tadım yoktu ne yemek yapasim ne ev temizliği yarın eşim evde yok dip bucak girerim artık darısı bana 😁 gorumcecikler uzakta olsa iyi olurdu valla yalnız kaldik gurbette 😁😁😁
Elizabeth Deleted21 ben hergun temizliyorum her gün aynı sizinde öyle mi bacılar bizde mi problem var evde 3 kişiyiz bir gün temiz kalıyor o kadar gına geldi bana
Deleted11 typeonegative temizliğe başlamadan cam açarım genelde bitirmeden kapatmam ama şimdi çocuğum var bitirdiğim odanın camını kapatır çıkarım ☺️
Deleted21 Elizabeth zaten işe bi başladım mi geliyor gerisi , yeter ki bi kalkalım degil mi 😊. Bazen benim de yapasim gelmiyor . Kaldık gurbet eller de 😔
Deleted21 Elizabeth valla bir gün temiz kalıyorsa sevin bacım😂arkamı dönünce aynı genelde akşam yatmadan halletiyorum. Sabah bi bakıyorum aynı . Biz dört kişiyiz😂
Elizabeth Deleted21 demek ki problem yokmuş bizde bı an anormal bi ailemiyiz dedim kalabalık olsak bizi düşünemiyorum😁😁
typeonegative Peridehatunu normal zamanda sürekli açıktır camlarım ama temizlik yaparken kapıyorum 🤷🏻♀️
Elizabeth Deleted21 valla bı başlasam duramıyorum bugün biraz amigurumiye sardım işi salladım izin verdim kendime ondan hep😁😁
typeonegative Marbled yerleri çamaşır suyuyla silmiyorum buhar makinem var kedim olduğu için yerlere kullanamıyorum çamaşır suyu yalar falan diye fakat tuvalete kullanmak zorundayım 😬
typeonegative Esmerkiz bende normal zamanda açıyorum ama temizlik yaparken ayrı bir psikolojiye giriyorum 😂