Deleted11 typeonegative temizliğe başlamadan cam açarım genelde bitirmeden kapatmam ama şimdi çocuğum var bitirdiğim odanın camını kapatır çıkarım ☺️
Elizabeth Deleted21 ay ne güzel benim bugün hiç tadım yoktu ne yemek yapasim ne ev temizliği yarın eşim evde yok dip bucak girerim artık darısı bana 😁 gorumcecikler uzakta olsa iyi olurdu valla yalnız kaldik gurbette 😁😁😁
Deleted21 Elizabeth zaten işe bi başladım mi geliyor gerisi , yeter ki bi kalkalım degil mi 😊. Bazen benim de yapasim gelmiyor . Kaldık gurbet eller de 😔
Elizabeth Deleted21 ben hergun temizliyorum her gün aynı sizinde öyle mi bacılar bizde mi problem var evde 3 kişiyiz bir gün temiz kalıyor o kadar gına geldi bana
Deleted21 Elizabeth valla bir gün temiz kalıyorsa sevin bacım😂arkamı dönünce aynı genelde akşam yatmadan halletiyorum. Sabah bi bakıyorum aynı . Biz dört kişiyiz😂
Elizabeth Deleted21 demek ki problem yokmuş bizde bı an anormal bi ailemiyiz dedim kalabalık olsak bizi düşünemiyorum😁😁
typeonegative Peridehatunu normal zamanda sürekli açıktır camlarım ama temizlik yaparken kapıyorum 🤷🏻♀️
Elizabeth Deleted21 valla bı başlasam duramıyorum bugün biraz amigurumiye sardım işi salladım izin verdim kendime ondan hep😁😁
typeonegative Marbled yerleri çamaşır suyuyla silmiyorum buhar makinem var kedim olduğu için yerlere kullanamıyorum çamaşır suyu yalar falan diye fakat tuvalete kullanmak zorundayım 😬
typeonegative Esmerkiz bende normal zamanda açıyorum ama temizlik yaparken ayrı bir psikolojiye giriyorum 😂
typeonegative Peridehatunu ben çamaşır suyunu kullanırken eldiven takıyorum hiç sevmiyorum elde kalmış kokusunu
jeliiibon typeonegative ayy bilemedim hayatım bide açıp yapmayı dene bakalım ozaman farkı daha iyi anlarsın 😂