• Muhabbet
  • R̶a̶h̶a̶t̶s̶ı̶z̶ ̶O̶l̶d̶u̶ğ̶u̶n̶u̶z̶ ̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶S̶o̶r̶u̶

Olivetti Şeyi özledim buzla oynayan,çikolatayla ince çizgi yapan bi ablamız vardı engin bilgilerinden tam yararlanamadık😂😂😂

Nietzsche Şey bir sonraki sorunda anlayacağız alışıp alışmadığımı ahfgaags🤣🤣🤣

ZRaporu Çok fena bi üye vardı adını hatırlayamıyorum,buz felan oynuyorlarmış ,göbeğine aşağı doğru çikolatayla ince çizgi yapıyordu ders veriyordu😂😂😂buz diyince içim halâ ürperir🤣🤣

incilikaftan hamileyim ve çoğu kişi bebeğin kızmı olsun erkekmi olsun istiyorsun diye soruyor😤
    kız istiyorum desem erkek olunca aa üzülme cnm bidahakine olur diyecekler böyle saçma sorular artık kaldırılsın😂😂

ZRaporu gitti ya girmiyor artık ,bizde merak ediyoruz . Keşke toplansak eskisi gibi

Yorumcuanneniz masraflarıni karşılayacaksan hemen diyordum ben bana soranlara ama ikinci de oldu şimdi üçüncüyü soruyorlar bana ne zaman diye hatta erkek yap diyorlar sipariş vererek😅

Olivetti valla ya şule burada başka hesaptaysan göz kırp kız 😅

ZRaporu yavaş yavaş gidiyordu en son komple gitti ,geleceğini sanmıyorum. Gelse de eski neşesi yok ya ,kızı küstürdüler

incilikaftan girmiş olduğum evde geldin mi? diye sorulması.
        Cevabı bilinen bir soru sorulması.
        Karşımdakinin bir şey anlatırken sürekli anladın mı? diye sorması.
        Bir yere giderken nereye diye sorulması.

Ya kısacası bana mantıksız ve boş soru sorulmasına acayip ayar olurum. Karşımdakine sana ne demem ama suratımla demekten beter bakarım.