hassaskalp ya tuvalette telefonla takılmak da ayrı bir keyif 😅
tuvalete telefonla gitme sorunu 😑
hassaskalp youtubeden video filan izliyordur benm eşim ordan izler. Çok şüohen varsa bir gün pat diye gir wcye
hassaskalp ben seni anlıyorum fakat bu kadar herseye anlam yükleyip kendinizi yormayın, tuvalet camından telefon ısıgını takip etmek falan bu anca seni yorar ..
hassaskalp kapıyı kitliyor mu? İşiniz olunca sizde girin hem görmüş olursunuz 😂 eşimde telefonla girer ve yarım saat çıkmaz kapıyı kitlemiyor işim olunca giriyorum valla çamaşır ayırıp atmışlığım bile oluyor çünkü aslında tuvaletini yapıyor hemen ama telefondan ya bi şey izliyor ya oyun oynuyor e çıkta oyna be adam diyincede dur dur diyor istediği gibi takılsın böyle şeyleri kafama takamam 🙈
hassaskalp 𝒃𝒆𝒏𝒎 𝒆𝒔𝒊𝒎 𝒘𝒄 𝒈𝒊𝒅𝒆𝒓𝒌𝒆𝒏 𝒕𝒍𝒇 𝒂𝒍𝒊𝒓 𝒔𝒊𝒈𝒂𝒓𝒂 𝒊𝒄𝒆𝒓,𝒂𝒚𝒊 𝒔𝒆𝒌𝒊𝒍𝒅𝒆 𝒃𝒆𝒏𝒅𝒆😀𝒃𝒂𝒛𝒆𝒏 𝒍𝒂𝒗𝒐𝒃𝒐𝒎 𝒈𝒆𝒍𝒎𝒆𝒛𝒔𝒆 𝒃𝒊𝒍𝒆 𝒔𝒊𝒈𝒂𝒓𝒂𝒎𝒊 𝒂𝒍𝒊𝒓𝒊𝒎 𝒕𝒍𝒇 𝒂𝒍𝒊𝒑 𝒌𝒊𝒛𝒊 𝒃𝒂𝒃𝒂𝒔𝒊𝒏𝒂 5 𝒅𝒂𝒌𝒊𝒌𝒂 𝒃𝒊𝒓𝒂𝒌𝒊𝒓 𝒍𝒂𝒗𝒂𝒃𝒐𝒅𝒂 𝒗𝒂𝒌𝒊𝒕 𝒈𝒆𝒄𝒊𝒓𝒊𝒓𝒊𝒎🤣𝒎𝒖𝒕𝒇𝒂𝒌𝒕𝒂 𝒔𝒊𝒈𝒂𝒓𝒂𝒎 𝒊𝒄𝒔𝒆𝒎 𝒆𝒔𝒊𝒎 𝒉𝒂𝒅𝒊 𝒉𝒂𝒅𝒊 𝒈𝒆𝒍 𝒌𝒊𝒛𝒊 𝒂𝒍 𝒅𝒆𝒓 𝒂𝒎𝒂 𝒍𝒂𝒗𝒐𝒃𝒐 𝒌𝒂𝒓𝒊𝒔𝒎𝒂𝒁 𝒃𝒆𝒏𝒄𝒆 𝒃𝒖𝒏𝒂 𝒕𝒂𝒌𝒊𝒍𝒎𝒂𝒚𝒊𝒏 .
hassaskalp 10 sene olacak nerdeyse evliliğimiz hic değişmedi sende oek değişir diye bekleme . Bazen saat tutuyorum abartmiyoruö 1,5 saat 😂 napayım onsuz tuvaletimi yapamiyorum diyor
hassaskalp ben şuan telefonla WC deyim .
Ön dakikadır bitmeyen tuvaletim ve telefon.
Bosbos dursam napcaktim ki
- Düzenlendi
hassaskalp eşim tuvallete hep telefonla girer çıkar yani güveniyorum mac izler yada iddia oynar sorduğum da ise tuvallete canım sıkılıyor der ben bazen çay yada kahve getiriyimi derim 😂🙊
hassaskalp Butun yorumları okudum bir tek biz girmiyoruz qaliba tuvalete telefonla🤷♀️ bana qarip gelir cunki, eyer esim tuvalete telefonla girse cunki evlendiyimiz gunden beri ne ben ne o telefonla girmeyiz
hassaskalp Bence bu bir alışkanlık üzülmeyin 12 yıldır evliyim eşim tuvalete telefonla girer bu kötü birşey yaptığı anlamına gelmez canım alışkanlık çoğu erkekte ve kadında da bu huy var eşinize güveniyorsanız sorun yok
Canimkizim fotolarımız ne kadar benziyor 😂
Angellove2010 🤣yoksa annem ikiz kardeşin var dedi sen mısın o hain bıraktı gitti sevdiğine 😭
- Düzenlendi
Canimkizim belki olabilir dna testi şart oldu 😂😂
hassaskalp yani benimde eşim telefonla girer ama oyun oynar bağımlısıdır işte vakit bulamaz telefona girmeye bende ondan alıştım bende telefonla giriyorum WC ama ben ilk başta telefonla girdiğinde baktım yani ne yapıyor diye bir an da girdim sanırsın baskın yapıyorum 😂
Angellove2010 anama sordum sen sin napion ikizim🤣
hassaskalp valla eşim değil ama bende öyleyim sabah kalkar kalmaz telefonla tuvalete giderim eşimde sizin gibi laf edip kızar bazen kapıya vurur hadi çık uyuya mi kaldın die 😅🤣
Canimkizim vayy anama selam söyle o zaman 😁 valla şimdi dizi izliyordum kapattım yatağa geçtim 😊 sen napion ikizim
Angellove2010 bebe emziriyorum 🥲yorgun um be ikizimm🤨ne izliyor sun bakalım.
hassaskalp benim eşimde öyle okey oynar işini halledene kadar güven probleminiz yoksa abartılacak şey değil ben biliyorum en azından ne yaptığını
hassaskalp Valla.kadin oldugum halde suan bu pstu okurken bile tuvaletteyim ahsjajsjjs