Eşim uzun zamandır telefonu alıp tuvalete gitmiyordu, konuşmuştuk ve gerçekten de dikkat ediyordu tuvalet ihtiyacını görüp çıkıyordu,bu sabah hastaneye gidecekti alarmı çaldı, hazırlanmaya gitti ben hazırlandı sanıyorum bir baktım hala tuvalette ve telefonunu da almış gitmiş, artık içerde ne yapıyorsa. 😩 Çıktı gitti sonra. Yani konuşmamız hiçbir şeyi değiştirmiyor ya, tuvalette uzun kalmak iyi değil diğer bir yandan erkeklerin tuvalette uzun kalması zaten iyi değil diye düşünüyorum yani normal olarak kabul edemiyorum tuvalete telefonla girmesini bu anlamda. Herhangi bir sağlık problemi yoksa tabi uzun kalınır mecburen o ayrı mesele de. 😏 sabah sabah telefonu alıp tuvalete, koşmak nedir, oturmuş bayağı kullanıyor yani tuvalet camlarımız dalgalı olduğu için anlaşılıyor dikkatli bakınca, telefonun ışığı da çıktığı için anlaşılıyor. 🤷♀️ daha önce eşimle bu konuda konuştum olmadı, ilk fırsatta sabahın körü demeden yaptığına göre, başka ne yapabilirim? bunu yaşayan ve bu şekilde düşünenler bu aşamadan sonra ne yaptı veya ne gibi tavsiye verebilirler?
tuvalete telefonla gitme sorunu 😑
hassaskalp bence üzerine gitmeyin.. Erkeği sıkmayın.. Güven konusunda sorun var ise bilemem.. Ama yapacak olan yine yapar.. Güven konusu değil ise benim eşimde telefonla girer, bende..vakit geçirmek gibi birşey.. Evet uzun kalmak iyi değil ama bu 1 saat değil 2 saat olursa iyi değildir.. Şuan herkes artık telefonla giriyor wc ye..çok sıkıyorsunuz eşinizi gibime geldi.. Bazen salmak gerekiyor erkekleri.. Ne kadar sıkarsan o kadar tadınız kaçar..
hassaskalp Bende hep telefonla giderim esimin gittiğine o yüzden pek takılmam ama uzun kaldığı zaman bende kızarım isin gucun var o elindeki birak da git dalip kaliyosun diye
hassaskalp gerçekten bende hep telefonla girerim tuvalete bisey yaptığımdan değil, sosyal medyada takiliyosam farkında olmadan bende uzun kalabiliyorum. Böyle biseydir belki de
hassaskalp bende telefonsuz girmem eşimde telefonsuz girmez ben izlediği videoları bildiğim için izlediklerinin sesini dışardan duyarım zaten. Genelde hayvan videosu izler bizimki. Sabahn köründe nide hastaneye gidecekmiş adam takılmştır sosyal medyaya büyütmeye gerek yok bence
TombulHatun sosyal medya kullanmıyoruz ikimizde ama 🙄
Sinyorita_12 henüz sıkmıyorum aslında, bir adım atmadan önce bir danışmak istemiştim, çünkü insan hissettikleriyle çok yanlışlar yapabiliyor. 😟
hassaskalp ya bişey diyecem yanlış anlamazsan adamın tuvaletine, telefonunu da karışmayıverin demek öyle keyif alıyor. Bende telefonla girerim tuvalete hoşuma gidiyor belki çocuktan bir nebze olsun (eşim evdeyken) uzak kalmak iyi geliyordur. Sürekli dip dibeyiz bana iyi geliyor.
hassaskalp benım esımde telefonla gırıyo işi uzunsa :) sıgarada alıyo yanına 🤣🦧 ama ıntgrama gırıyo yani normal videolar falan benım burda okuyana kadar hıc aklıma bile gelmedi öyle bırsey yapcagı
hassaskalp ya tuvalette telefonla takılmak da ayrı bir keyif 😅
hassaskalp youtubeden video filan izliyordur benm eşim ordan izler. Çok şüohen varsa bir gün pat diye gir wcye
hassaskalp ben seni anlıyorum fakat bu kadar herseye anlam yükleyip kendinizi yormayın, tuvalet camından telefon ısıgını takip etmek falan bu anca seni yorar ..
hassaskalp kapıyı kitliyor mu? İşiniz olunca sizde girin hem görmüş olursunuz 😂 eşimde telefonla girer ve yarım saat çıkmaz kapıyı kitlemiyor işim olunca giriyorum valla çamaşır ayırıp atmışlığım bile oluyor çünkü aslında tuvaletini yapıyor hemen ama telefondan ya bi şey izliyor ya oyun oynuyor e çıkta oyna be adam diyincede dur dur diyor istediği gibi takılsın böyle şeyleri kafama takamam 🙈
hassaskalp 𝒃𝒆𝒏𝒎 𝒆𝒔𝒊𝒎 𝒘𝒄 𝒈𝒊𝒅𝒆𝒓𝒌𝒆𝒏 𝒕𝒍𝒇 𝒂𝒍𝒊𝒓 𝒔𝒊𝒈𝒂𝒓𝒂 𝒊𝒄𝒆𝒓,𝒂𝒚𝒊 𝒔𝒆𝒌𝒊𝒍𝒅𝒆 𝒃𝒆𝒏𝒅𝒆😀𝒃𝒂𝒛𝒆𝒏 𝒍𝒂𝒗𝒐𝒃𝒐𝒎 𝒈𝒆𝒍𝒎𝒆𝒛𝒔𝒆 𝒃𝒊𝒍𝒆 𝒔𝒊𝒈𝒂𝒓𝒂𝒎𝒊 𝒂𝒍𝒊𝒓𝒊𝒎 𝒕𝒍𝒇 𝒂𝒍𝒊𝒑 𝒌𝒊𝒛𝒊 𝒃𝒂𝒃𝒂𝒔𝒊𝒏𝒂 5 𝒅𝒂𝒌𝒊𝒌𝒂 𝒃𝒊𝒓𝒂𝒌𝒊𝒓 𝒍𝒂𝒗𝒂𝒃𝒐𝒅𝒂 𝒗𝒂𝒌𝒊𝒕 𝒈𝒆𝒄𝒊𝒓𝒊𝒓𝒊𝒎🤣𝒎𝒖𝒕𝒇𝒂𝒌𝒕𝒂 𝒔𝒊𝒈𝒂𝒓𝒂𝒎 𝒊𝒄𝒔𝒆𝒎 𝒆𝒔𝒊𝒎 𝒉𝒂𝒅𝒊 𝒉𝒂𝒅𝒊 𝒈𝒆𝒍 𝒌𝒊𝒛𝒊 𝒂𝒍 𝒅𝒆𝒓 𝒂𝒎𝒂 𝒍𝒂𝒗𝒐𝒃𝒐 𝒌𝒂𝒓𝒊𝒔𝒎𝒂𝒁 𝒃𝒆𝒏𝒄𝒆 𝒃𝒖𝒏𝒂 𝒕𝒂𝒌𝒊𝒍𝒎𝒂𝒚𝒊𝒏 .
hassaskalp 10 sene olacak nerdeyse evliliğimiz hic değişmedi sende oek değişir diye bekleme . Bazen saat tutuyorum abartmiyoruö 1,5 saat 😂 napayım onsuz tuvaletimi yapamiyorum diyor
hassaskalp ben şuan telefonla WC deyim .
Ön dakikadır bitmeyen tuvaletim ve telefon.
Bosbos dursam napcaktim ki
- Düzenlendi
hassaskalp eşim tuvallete hep telefonla girer çıkar yani güveniyorum mac izler yada iddia oynar sorduğum da ise tuvallete canım sıkılıyor der ben bazen çay yada kahve getiriyimi derim 😂🙊
hassaskalp Butun yorumları okudum bir tek biz girmiyoruz qaliba tuvalete telefonla🤷♀️ bana qarip gelir cunki, eyer esim tuvalete telefonla girse cunki evlendiyimiz gunden beri ne ben ne o telefonla girmeyiz
hassaskalp Bence bu bir alışkanlık üzülmeyin 12 yıldır evliyim eşim tuvalete telefonla girer bu kötü birşey yaptığı anlamına gelmez canım alışkanlık çoğu erkekte ve kadında da bu huy var eşinize güveniyorsanız sorun yok
Canimkizim fotolarımız ne kadar benziyor 😂